ΑΕΛ

Φούτσεκ ήταν και... πάει

Φούτσεκ ήταν και... πάει
Φούτσεκ

Η μεταγραφή του Γιόσιπ Φούτσεκ στην ΑΕΛ ματαιώθηκε παρά το γεγονός ότι ο 31χρονος Κροάτης ο οποίος ήταν από την Παρασκευή στην Λάρισα είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή που θα αναχωρούσε την Δευτέρα για το Ελατοχώρι.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι μια μεταγραφή δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ομάδας ακόμα και αν ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος παρουσιάζεται "κλεισμένος" από κάθε ομάδα ή έχει βάλει και την υπογραφή του στα σχετικά συμβόλαια.

Αυτό ήρθε να μας το θυμίσει η ΑΕΛ καθώς όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση και μετά από σύμφωνη γνώμη των Κούγια, Κυπαρίσση και Αναστασιάδη αποφασίστηκε να ματαιωθεί η μεταγραφή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι με κοινή απόφαση των κκ Αλέξη Κούγια, Θωμά Κυπαρίσση και Άγγελου Αναστασιάδη ματαιώθηκε η μεταγραφή του Γιόσιπ Φούτσεκ".

Να σημειώσουμε ότι ο Φούτσεκ όχι απλά βρισκόταν στην Λάρισα από την Παρασκευή αλλά είχε συμπεριληφθεί και στους παίκτες που θα αναχωρούσαν για το Ελατοχώρι με την αποστολή της ομάδας την Δευτέρα το πρωί.

Εν τω μεταξύ θέμα στην Λάρισα υπάρχει και με τον Λεάντρο καθώς όπως όλα δείχνουν ούτε η συγκεκριμένη μεταγραφή θα προχωρήσει με τον παίκτη να μένει ελεύθερος και τους ανθρώπους της ΑΕΛ να είναι και σε αναζήτηση στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ