ΑΕΛ

Ευχαρίστησαν τον κόσμο της ΑΕΛ η ομάδα και ο Κούγιας

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΙΚΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΙΚΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο η ομάδα της ΑΕΛ όσο και προσωπικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, ευχαρίστησαν τους φιλάθλους των "βυσσινί" για τη συμπαράστασή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος της Λάρισας βρέθηκε μαζικά τη Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο και στήριξε τους παίκτες της ΑΕΛ ακόμα και μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό χειροκροτώντας τους "βυσσινί".

Για αυτό τόσο η διοίκηση της ομάδας και το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και προσωπικά ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησαν τον κόσμο της Λάρισας για τη συμπαράσταση του και έδωσαν υπόσχεση για ακόμα καλύτερες μέρες.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

"Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ σε διοικητικό και μετοχικό επίπεδο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας γι αυτόν τον συγκλονιστικό κόσμο, που είναι βέβαιο ότι αποτελεί από χθες το απόλυτο παράδειγμα για όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων για όλη τη μίζερη σύγχρονη ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα των οπαδών μας με επικεφαλής τους υποδειγματικούς οργανωμένους μας στο γεμάτο πέταλο τους μετά το σφύριγμα της λήξης σαν ανταμοιβή για την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας παρά το άδικο αποτέλεσμα, θα είναι ο οδηγός μας σε αυτήν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δυόμιση χρόνια για να ξαναφέρουμε την ΑΕΛ μας εκεί που είναι η θέση της στο ελληνικό και γιατί όχι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".

Όσο για την προσωπική δήλωση του Κούγια σημειώνει:

"Θέλω να ευχαριστήσω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο τους 12.000 οπαδούς μας γιατί με κάνατε υπερήφανο μπροστά στο γιο μου και τους φίλους του που φιλοξένησε.

Σας υπόσχομαι ότι σε όλη μου τη ζωή τόσο εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένεια μου θα προσπαθούμε κάθε μέρα για να είσαστε υπερήφανοι.

Είμαι βέβαιος ότι με τέτοια βοήθεια από εσάς πολύ σύντομα δεν θα μας αρκεί μια εξαιρετική εμφάνιση για να είμαστε ικανοποιημένοι απέναντι στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, αλλά θα συνδυάζουμε καλές εμφανίσεις με μεγάλα αποτελέσματα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ