ΑΕΛ

Έχασε τη μητέρα του ο Αγκάνοβιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 53 ετών. Παίζει με τον Αστέρα και μετά θα μεταβεί στην πατρίδα του για την εξόδιο ακολουθία.

Την μητέρα του έχασε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αντνάν Αγκάνοβιτς, μόλις σε ηλικία 53 ετών. Ο παίκτης ενημέρωσε πως θέλει να παίξει κανονικά με τον Αστέρα και μετά να μεταβεί στην πατρίδα του για την εξόδιο ακολουθία. Η ΠΑΕ ήδη κατέθεσε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, ώστε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συγκλονισμένη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την αδόκητη αποδημία της μητέρας του εκλεκτού της ποδοσφαιριστή, Αντνάν Αγκάνοβιτς, η οποία εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία μόλις 53 ετών!!!

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η φίλαθλη οικογένεια της ΑΕΛ, καταθέτουν μέσα από ένα πελώριο "βυσσινί" δάκρυ την απροσμέτρητη θλίψη τους και εύχονται στον Αντνάν και την οικογένειά του την από ύψους παρηγορία.

Παρά την συγκλονιστικότητα του θλιβερού μαντάτου και των τραγικών στιγμών, ο ποδοσφαιριστής μας ζήτησε να αγωνιστεί στην κρίσιμη σημερινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήδη κατέθεσε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν σήμερα με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, τιμώντας στο ελάχιστο τη μνήμη της μητέρας του Αγκάνοβιτς που τόσο άδικα και πρόωρα αποχαιρέτησε τα επίγεια.

Καλό Παράδεισο!"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ