ΑΕΛ

Έτσι θα παίξει με Απόλλωνα η ΑΕΛ

Έτσι θα παίξει με Απόλλωνα η ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για την εντός έδρας αναμέτρηση κορυφής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ολοκληρώθηκε. Σε σχήμα 4-3-3 σκέφτεται να "κατεβάσει" τους "βυσσινί" ο Τσιώλης, ποιοι παίρνουν φανέλα βασικού. Εκτός ξανά, ο Ναγιάρ.

Ματς ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας είναι αυτό της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το Σάββατο στη Λάρισα, καθώς οι "βυσσινί" είναι στην τρίτη θέση με 44 βαθμούς, έναν λιγότερο από την κορυφή εκεί όπου βρίσκονται ισόβαθμες η "Ελαφρά Ταξιαρχία" και η Κέρκυρα.

Το ματς στο "AEL FC Arena" θα είναι και το ντεμπούτο του Καρδιτσιώτη τεχνικού, Σάκη Τσιώλη, στον πάγκο της ΑΕΛ, κατά την επιστροφή του από διαφορετικό πόστο στη ομάδα της Λάρισας. Μάλιστα παρά τις αρχικές δοκιμές για 4-4-2, προσανατολίζεται να παρατάξει ένα σχήμα 4-3-3.

Ο Ξενοδόχοβ αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Νικολακάκη, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδη και Μονιάκη να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα. Οι Ουρτάδο, Αναστασόπουλος και Μπανούσης θα αποτελούν την τριάδα του κέντρου.

Όσον αφορά στην επιθετική τριάδα, ο Μαρουκάκης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης έχοντας πλάι του, τους Μπόγιοβιτς και Πάτο αντίστοιχα με τον Σάκη Τσιώλη να θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Αφρικανού εξτρέμ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εκτός αποστολής παραμένει ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ, ο λόγος του "διαζυγίου" της ΑΕΛ με τον Σέρβο πρώην τεχνικό της, Ράιτκο Ντόστανιτς.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ