ΑΕΛ

Επίσημο: Τέλος ο Κούσας απ' την ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κούσα, με τον έμπειρο αμυντικό να αποχωρεί απ' τους "βυσσινί" ύστερα από έξι μήνες.

Τέλος και τυπικά απ' την ΑΕΛ αποτελεί ο Γιώργος Κούσας. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 35χρονο αμυντικό, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την επαρχιακή ομάδα, δίχως να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ηλία Φυντάνη.

Ο έμπειρος στόπερ έπαιξε σε δύο ματς πρωταθλήματος, κόντρα σε Πλατανιά και Πανιώνιο, αλλά και σε τρία στο κύπελλο. Θυμίζουμε πως οι διοικούντες τη Λάρισα βρίσκονται σε συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των Ναβάρο, Κόντορ και Μπάμπιτς προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κούσα.

Ο Γιώργος Κούσας στο μικρό διάστημα που ήταν στην ΑΕΛ μας βοήθησε αφάνταστα στη δημιουργία κλίματος οικογενείας στα αποδυτήρια και στο αγωνιστικό κομμάτι όποτε του ζητήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στον τζέντλεμαν Γιώργο Κούσα εύχεται κάθε ευτυχία στην οικογένεια του και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ