ΑΕΛ

Επίσημο: Στην ΑΕΛ ο Πίτι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 37χρονου Ισπανού μέσου, Πίτι, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας.

Από τα τέλη Μαΐου η ΑΕΛ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να εντάξει στο δυναμικό της τον Πίτι, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr. Ο 37χρονος Ίβηρας αρχικά εμφανίστηκε διστακτικός, αλλά ύστερα από την επιμονή του Αλέξη Κούγια είπε το "ναι" στους Θεσσαλούς.

Ο 37χρονος πρώτος σκόρερ (5 γκολ) και πρώτος σε ασίστ (2) της ομάδας της Φθιώτιδας τη σεζόν που τελείωσε, θα φορά τη νέα σεζόν τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα. Ο Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου (είναι καθαρό δεκάρι) και έχει μέχρι τώρα ξεχωριστή καριέρα, τόσο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, όσο και την σεζόν 2017-18 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε με την ομάδα της Λαμίας με το υποκοριστικό "Πίτι" και με την οποία είχε 30 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο ισπανικό ποδόσφαιρο υπήρξε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Σαραγόσα, Χέρκουλες και παρά το ότι αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος έχει πετύχει περισσότερα από 75 γκολ στην καριέρα του.

Σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΛ, που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ