ΑΕΛ

Επίσημο: Πήρε και τον Σκοπιανό Μίλοβαν Πέτροβικ η ΑΕΛ

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκοπιανού, Μίλοβαν Πετρόβικ, αλλά και την υπογραφή συμβολαίων με τον Σαΐτι ενώ έκανε δικό της και τον 18χρονο Λευτέρη Μπάμη.

Οι μεταγραφές στην ΑΕΛ συνεχίζονται καθώς την Πέμπτη οι "βυσσινί" προχώρησαν στην απόκτηση του 28χρονου διεθνή Σκοπιανού μέσου, Μίλοβαν Πέτροβικ, ενώ έκαναν γνωστή και την υπογραφή συμβολαίων με τον Σαΐτι. Παράλληλα η ΑΕΛ επενδύοντας και στο μέλλον έκανε δικό της και τον 18χρονο μέσο Λευτέρη Μπάμη.

Ο Πέτροβικ ο οποίος έπαιζε στην Όσιγιεκ και είναι 28 ετών υπέγραψε για δυο χρόνια με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 28χρονο διεθνή Σκοπιανό μέσοMilovan Petrovikj. OMilovan Petrovikj έχει αγωνιστεί για 6 χρόνια στην σκοπιανή Ραμποτνίτσκι και τα τελευταία 2 χρόνια στην κροατική Όσιγιεκ".

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Μπάμη τονίζει: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει και επίσημα την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον 18χρονο μέσο Λευτέρη Μπάμη".

Τέλος το δελτίο Τύπου για τον Σαΐτι αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Suad Sahiti στην ΠΑΕ ΑΕΛ με την υπογραφή των συμβολαίων σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας στο AEL FC ARENA παρουσία του κ. Αλέξη Κούγια. Ο ποδοσφαιριστής εν συνεχεία παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και συμμετείχε στην επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ