ΑΕΛ

Επίσημο: Παίκτης της Λάρισας ο Αβραάμ

Επίσημο: Παίκτης της Λάρισας ο Αβραάμ

Στην Λάρισα θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής Αντρέας Αβραάμ ο οποίος ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία των "βυσσινί".

Παίκτης της Λάρισας για τα επόμενα τρία χρόνια θα δίνει ο διεθνής Κύπριος άσος Αντρέας Αβραάμ ο οποίος βρέθηκε στην Θεσσαλική πόλη την Τρίτη (5/7) και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους "βυσσινί".

Ο 29χρονος επιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν στην Ανόρθωση θα ενταχθεί άμεσα στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά τον διεθνή άσο και σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 χρόνια του διεθνούς Κυπρίου ποδοσφαιριστή Αντρέα Αβραάμ.

Ο Αντρέας Αβραάμ είναι 29 ετών με ημερομηνία γέννησης 6/6/1987, είναι 27 φορές διεθνής, έχει πετύχει 5 γκολ και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στη θέση του αριστερού περιφερειακού κυνηγού όσο και στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Αντρέας Αβραάμ μέχρι και χθες ήταν βασικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με την οποία έχει περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Α' Εθνική κατηγορία της Κύπρου.

Ο Αντρέας Αβραάμ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την ΠΑΕ ΑΕΛ και βρίσκεται στη Λάρισα όπου θα προπονηθεί το απόγευμα υπό τις οδηγίες του κ. Άγγελου Αναστασιάδη".

Η Ανόρθωση, βέβαια, δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κύπρου, αλλά τερμάτισε 5η στη βαθμολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ