ΑΕΛ

Επικαλέστηκε τον Πλατινί ο Τσιώλης

ΑΕΛ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΣΙΩΛΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την αποχώρησή του από την ΑΕΛ και επικαλέστηκε τη δήλωση του Μισέλ Πλατινί όταν ο Γάλλος έφυγε από την Σεντ Ετιέν. Κούγιας: "Στην ΑΕΛ θα έρθει ξένος, μεγάλος προπονητής".

Την Παρασκευή (24/3) η ΑΕΛ έδωσε φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας και ακολούθως δόθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου Τσιώλη - Κούγια. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, επικαλούμενος τη δήλωση που είχε κάνει ο Μισέλ Πλατινί όταν πήρε την απόφασξη να φύγει από την αγαπημένη του Σεντ Ετιέν.

Ο 57χρονος προπονητής ανέφερε: "Ο Πλατινί όταν αποχώρησε από την αγαπημένη του Σεντ Ετιέν, την ομάδα της ζωής του και της καρδιάς του, αποφάσισε να φύγει πιο νωρίς από ό,τι έπρεπε. Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, αφού είχε την καθολική αποδοχή και του ιδιοκτήτη και της διοίκησης και του κόσμου, είπε: "Πρέπει να ξέρεις όταν τελειώνει ένα γεύμα, πότε θα πρέπει να σηκώνεσαι από το τραπέζι". Έτσι αισθάνθηκα τον τελευταίο καιρό".

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: " Τέτοιες στιγμές δεν μπορείς να λες και πολλά, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο και δυνατό συναίσθημα όταν πρόκειται για την ΑΕΛ.Θα μπορούσα με μία γραπτή δήλωση να μην είμαι σήμερα εδώ και να μπω σε αυτήν την ψυχολογική κατάσταση. Όμως είμαι εδώ γιατί πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Και πρώτον από όλους τον ιδιοκτήτη της ομάδας, που μετά από 28 ολόκληρα χρόνια έκανε το όνειρο πραγματικότητα με έφερε στην ΑΕΛ. Με εμπιστεύτηκε δύο φορές σε δύσκολες αποστολές, και πέρυσι και φέτος.

ΑΕΛ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΣΙΩΛΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΣΙΩΛΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την πρώτη την καταφέραμε την αποστολή μας με απόλυτη επιτυχία. Και είμαστε κοντά και στην δεύτερη. Πρέπει όμως όλοι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως είπα και στα παιδιά, γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είσαι ποτέ σίγουρος για τίποτα. Νιώθω μια απέραντη ικανοποίηση μέσα μου ότι και αυτή τη φορά τα καταφέραμε".

Ο Τσιώλης συνέχισε λέγοντας: "Για το θέμα της αποχώρησης μου μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη πριν από ένα μήνα, αλλά ήταν τόσο εύθραστη η κατάσταση με τις άλλες ομάδες στη βαθμολογία που δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα φύγω τότε. Κάθισα για να φτιάξουμε αυτή τη βαθμολογική ασφάλεια και είπα στον ιδιοκτήτη την προηγούμενη Τρίτη ότι έχω αδειάσει ψυχικά και πως ό,τι είχα να δώσω, το έδωσα. Έχω στο σπίτι μου το μετάλλιο του πρωταθλητή Ελλάδας, το μετάλλιο που μου έδωσε πέρυσι η ομάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, αλλά και το μετάλλιο του Κυπέλλου.

ΑΕΛ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΣΙΩΛΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΣΙΩΛΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα μου έδωσε μια χρυσή Παναγιά και να ξέρετε πως και αυτή θα πάρει θέση στα σημαντικότερα κειμήλια σε μια γωνιά στο σπίτι μου. Για να θυμάμαι ότι αυτή η χρονιά είναι εξίσου σημαντική με τις υπόλοιπες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λιόντο, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες που είναι πάντα οι πρωταγωνιστές και όλους αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο σε αυτή τη δύσκολη και μεταβατική περίοδο της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό ότι πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος έχει αυτή τη βαθμολογική διαφορά και ποτέ δεν βρέθηκε στις δύο τελευταίες θέσεις".

Εφέτος με την ΑΕΛ ο Τσιώλης σε 20 παιχνίδια είχε απολογισμό 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες. Οι "βυσσινί" βρίσκονται στην 12η θέση της Super League ύστερα από 25 αγωνιστικές και είναι στο +8 από τη θέση του υποβιβασμού, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

ΑΕΛ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΣΙΩΛΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΤΣΙΩΛΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΞΕΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ"

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε: "Χωρίς τον Σάκη Τσιώλη η ΑΕΛ ούτε θα ανέβαινε στη Super League, ούτε θα έμενε σε αυτή. Μην εκπλαγείτε αν δείτε τον κ. Τσιώλη και πάλι εδώ πολύ σύντομα. Θα έρθει μεγάλος προπονητής. Διαβάζω που γράφουν ότι ο Κούτσης θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ. Μα είναι δυνατόν να σκέφτεται κανείς έτσι; Είναι δυνατόν στη Super League, να δουλέψει προπονητής που έχει να εργαστεί ατέλειωτους μήνες; Στην ΑΕΛ θα έρθει μεγάλος προπονητής. Και επειδή υπάρχουν 1-2 ονόματα όταν μιλάμε για μεγάλο Έλληνα προπονητή, ο προπονητής που θα έρθει θα είναι ξένος. Προσπαθούμε να έρθει τώρα και να μιλήσει με τον κ. Τσιώλη".

ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-1

Στο φιλικό που έγινε στο AEL FC Arena, η ΑΕΛ νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος είναι 1ος στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής, στο +4 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 56' οι "βυσσινί" έκαναν το 1-0 με τον Αγκάνοβιτς, ενώ στο 65' ο Ευμορφίδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 85' ο Γκουντρουμπής μείωσε σε 2-1.

ΑΕΛ (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης, Καπός, Φατιόν. Έπαιξαν και οι: Κουτογλίδης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Ρέγες, Γκαγιέγο, Αγκάνοβιτς, Τσακοπίνο, Μονιάκης.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μουταφτσίσκι, Ιορδανίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Καμπέρης, Διβανές, Κολοβός, Σαχινίδης. Έπαιξαν και οι: Κουρδής, Ανδρέου, Σάββας, Αγρόδημος, Σουλίδης, Συράκος, Μανθάνο, Παπαδόπουλος, Μηνάς, Γκουντρουμπής, Μάρκου.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ