ΑΕΛ

Επάνοδος του Μόρα στην ΑΕΛ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας, Μόρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μόρας, που τέθηκε εκτός ομάδας μετά την ήττα (0-1) της ΑΕΛ από τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στις προπονήσεις των "βυσσινί" όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΛ ο Βαγγέλης Μόρας. Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε μετά την ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό, ότι ο άλλοτε διεθνής στόπερ δεν συνεχίζει στην ομάδα του. Λίγες μέρες μετά σε συνέντευξη Τύπου, στο περιθώριο της παρουσίασης του Ράτκο Ντόστανιτς, είχε πει:

"Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φώναξε τον κ. Βάνη και του είπε πως αυτά τα καραγκιοζιλίκια πρέπει να τελειώσουν και πως αν δεν παίξει θα έχουμε θέμα. Αφού ηρέμησα από ό,τι έγινε και τον ρώτησα τι συνέβη. Μου απάντησε πως αυτά τα στόπερ δεν γίνεται να παίζουν και να είναι τέταρτη επιλογή.

Του απάντησα πως αυτή είναι δουλειά του προπονητή και μου ζήτησε να παρέμβω. Το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «μ’αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται γελάει ο κόσμος μαζί σας» και εκείνη τη στιγμή του είπα πως από εκείνη τη στιγμή η συνεργασία μας τελείωσε και να μην έρθει ξανά στα αποδυτήρια".

Το βράδυ της Δευτέρας (26/2) με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ ανέφερε πως ο Μόρας είναι ξανά μέλος της ομάδας, κατόπιν επιθυμίας του νέου προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι, μετά από συνάντηση του Βαγγέλη Μόρα με τον προπονητή μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς, ο προπονητής της ΑΕΛ ζήτησε από τη διοίκηση την επάνοδο του διεθνούς ποδοσφαιριστού στις προπονήσεις της ομάδος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Ντόστανιτς και από αύριο ο Βαγγέλης Μόρας επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ