ΑΕΛ

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Ξενοδόχοβ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΛ για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Στο κανονικό πρόγραμμα ο Μονιάκης.

Θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο ήταν το πρόβλημα που "κληρονόμησε" ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, από την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Άλλωστε, αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό αυτής, δίνοντας τη θέση του στον Κώστα Θεοδωρόπουλο. Όπως και να 'χει θα υποβληθεί την Τρίτη σε μαγνητική, ενώ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της θεσσαλικής ομάδας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τόσο την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και την εκτός έδρας με τον Πανιώνιο για τις 23η και 24η (αντίστοιχα) αγωνιστικές της Super League.

Κανονικά προπονήθηκε την Καθαρά Δευτέρα (σ.σ έκαναν αποκατάσταση όσοι αγωνίστηκαν με την Ένωση) ο Μονιάκης, ενώ την Τρίτη θα ανακοινωθεί που θα εκτίσει την ποινή του ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ