ΑΕΛ

Εξώδικο στον Δημητρίου η Λάρισα

Εξώδικο στον Δημητρίου η Λάρισα

Η Λάρισα δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Γιώργου Δημητρίου, διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, και με νέα ανακοίνωση της στρέφεται εναντίων του.

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δημητρίου, διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, σχετικά με την Λάρισα έφερε την απάντηση των "βυσσινί". Η διοίκησης της ΑΕΛ με ανακοίνωση της επιτίθεται στον Γιώργο Δημητρίου με σκληρές εκφράσεις και κάνει λόγο για νομικές κινήσεις ενώ υποστηρίζει πως θα πρέπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να φύγει άμεσα από την ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

"Όλοι πια γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός, ο οποίος ενορχηστρώνει την παραφιλολογία για τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον ποιο υποχείριο της εγκληματικής οργάνωσης δεν αδειοδότησε την ΠΑΕ ΑΕΛ πέρυσι παρά την αντίθετη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όλοι πια γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός που έχει αναλάβει εργολαβικά να συντηρεί το όνειρο των ανταγωνιστών μας, ότι δηλαδή η ΠΑΕ ΑΕΛ ακόμη και αν αναδειχθεί πρωταθλήτρια δε θα ανέβει στη Super Leagueλόγω μη αδειοδότησης.

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗFOOTBALLLEAGUEΣΤΗSUPERLEAGUEΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Από σήμερα και μετά τη φράση που τόλμησε να δημοσιοποιήσει ο Δημητρίου, περί επικοινωνιακών παιχνιδιών της ΠΑΕ ΑΕΛ (γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε α) την απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, β) την απόφαση τηςFIFAγια τον Τοάμα γ) τη γνωμοδότηση του Nομικού Συμβουλίου του κράτους), η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμμετάσχει το συγκεκριμένο πρόσωπο σε καμία διαδικασία αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ και ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί εναντίον του σε συνεργασία με την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, για να διερευνηθεί αν έχει διαπράξει ποινικά αδικήματα ως σήμερα κι εφόσον διαπιστωθεί θα στραφεί εναντίον του με αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια και για τη ζημία την οποία υπέστη πέρυσι με τη μη αδειοδότηση και για τη ζημία την οποία υφίσταται τώρα με την παράνομη, ακόμη και με τους κανονισμούς της ΕΠΟ, σημερινής δημόσιας τοποθέτησής του, αφού απαγορεύεται ρητώς από πλευράς του η οποιαδήποτε δημοσιότητα στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Στον κ. Δημητρίου η ΠΑΕ ΑΕΛ συνιστά να κλείσει το στόμα του, το οποίο παράνομα ανοίγει και αποκαλύπτεται ποιους σκοπούς εξυπηρετεί και να λάβει σοβαρά υπόψιν του:

  1. Πάνω από την ΕΠΟ υπάρχει το Ελληνικό κράτος.
  2. Πάνω από την ΕΠΟ είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης.
  3. Πάνω από την ΕΠΟ είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Δημητρίου να γνωρίζει ότι σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη θα ανοίξει όλους τους φακέλους των αδειοδοτήσεων, ήδη ο Εισαγγελέας κ. Λακαφώσης το ερευνά, κι εκεί θα κληθεί να δώσει λόγο για το πώς αδειοδοτούσε με δικές του εισηγήσεις η ΕΠΟ ΠΑΕ οι οποίες θα έπρεπε να έχουν διαλυθεί και όχι να αγωνίζονται είτε στηSuperLeagueείτε στηFootballLeagueκαι να βγαίνουν στην Ευρώπη εισπράττοντας εκατομμύρια ευρώ από τον ΟΠΑΠ και την τηλεόραση.

Στον κ. Δημητρίου η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κοινοποιήσει αύριο σε πρώτο στάδιο εξώδικη πρόσκληση-δήλωση και εφόσον δε λάβει απαντήσεις θα ενεργοποιήσει τη δικαιοσύνη.

Κ. Γκιρτζίκη ο Δημητρίου πρέπει να φύγει σήμερα.

Κ. Παυσανία Παπανικολάου, κ. Χρήστο Υφαντή σήμερα κιόλας διώξτε τον γιατί αλλιώς πιστεύουμε ότι είσαστε συνυπεύθυνοι.

Η ΑΕΛ έχει πάρει πρωτάθλημα και δύο κύπελλα γιατί όταν χρειάστηκε οι οπαδοί της έκοψαν την Ελλάδα στη μέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ