ΑΕΛ

Εξετάζει Αναστασιάδη η ΑΕΛ

Εξετάζει Αναστασιάδη η ΑΕΛ
Αναστασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Άγγελο Αναστασιάδη για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΛ εξετάζει ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr. Αυτός φέρεται να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Σάκη Τσιώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, πολύ σοβαρά εξετάζεται η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος τελευταία φορά εργάστηκε στον ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2014-2015.

Ο 63χρονος προπονητής βλέπει με θετικό μάτι να εργαστεί στον πάγκο των «βυσσινί» και είναι δεδομένο ότι χαίρει της εκτίμησης του ιδιοκτήτη, Αλέξη Κούγια. Στο παρελθόν ο Αναστασιάδης έχει καθοδηγήσει Καβάλα, Ιάλυσο, Εδεσσαϊκό, Ηρακλή, Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά και φυσικά ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν τεχνικό με πλούσια εμπειρία στους πάγκους, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά με επιτυχία στη δουλειά του. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η ΑΕΛ είχε εκδώσει ανακοίνωση, απαντώντας στα δημοσιεύματα που είχαν... αραδιάσει ένα σωρό ονόματα υποψηφίων προπονητών για τον πάγκο της ομάδας του κάμπου. Σε αυτή είχε επισημάνει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ συστήνει σε όλους αυτούς αυτοσυγκράτηση, διότι για άλλη μια φορά θα εκτεθούν. Η διάδοση ψευδών ειδήσεων και ονομάτων, μετρίων για το μέγεθος της ΑΕΛ προπονητών, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα κι εκθέτει τους ίδιους. Συστήνουμε σε όλους υπομονή και ηρεμία, γιατί η εξέλιξη αυτή που δημιουργήθηκε, με τη διαφωνία των κ.κ. Κούγια και Τσιώλη, ήταν εντελώς απρόοπτη και μη προβλέψιμη και θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη προπονητική προσωπικότητα, η οποία θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της ΑΕΛ".

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ