ΑΕΛ

Εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της η ΑΕΛ η ΕΠΟ της χορήγησε την άδεια για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως η ΕΠΟ της χορήγησε την άδεια τόσο για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα όσο και για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, ευχαρίστησε τους στενούς του συνεργάτες για την εξασφάλιση της άδειας που ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Κατόπιν της εισηγήσεως του Διευθυντού της Επιτροπής Αδειοδοτήσεως της ΕΠΟ κ. Γεωργίου Δημητρίου το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου Καραμέτου ομόφωνα χορήγησε στην ΠΑΕ ΑΕΛ άδεια συμμετοχής τόσο για συμμετοχή σε αγώνες της Superleague, αλλά και σε αγώνες της UEFA για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτήν την εξέλιξη, αφού σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον με τεράστια λειτουργικά έξοδα (AEL FC ARENA) επιτυγχάνουμε κάθε χρόνο αυτόν τον στόχο, όταν ιστορικές ΠΑΕ δεν κατορθώνουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής ούτε σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να συγχαρεί τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου και τον Οικονομικό Διευθυντή και Υπεύθυνο Αδειοδότησης κ. Τάσο Χριστακόπουλο για την εξαιρετική τους εργασία και το λαμπρό αποτέλεσμα".

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"

Εν τω μεταξύ με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από το πρωτάθλημα της ΑΕΛ.

Μια εκδήλωση στην οποία παρότι παραβρέθηκε δεν απηύθυνε χαιρετισμό με τον ίδιο να τονίζει πως αυτό έγινε επειδή δεν ήθελε να κλέψει ούτε ένα δευτερόλεπτο από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες της ομάδας.

Ο Κούγιας προχώρησε σε αυτή την διευκρινιστική δήλωση καθώς σε αρκετές ιστοσελίδες της Λάρισας υπήρξε αναφορά στο γεγονός ότι βρέθηκε στην εκδήλωση αλλά δεν μίλησε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ υποστήριξε:

"Όπως είναι γνωστό, κατόπιν προσκλήσεως των διοργανωτών της χθεσινής επετειακής εκδηλώσεως της συμπληρώσεως 30 ετών από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ΑΕΛ, παρέστην και την παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος και είχα μάλιστα την ευκαιρία να συναντηθώ με παλιούς μου αντιπάλους και φίλους, όπως ο Μαντζουράκης, ο Δράμαλης, ο Μαλουμίδης, ο Λιάπης, ο Ανδρεούδης, αλλά και με όλους τους φίλους μου τους βετεράνους της ΑΕΛ, με τους οποίους όπως είναι γνωστό διατηρούμε μία εξαιρετική σχέση.

Την εξαιρετική αυτή εκδήλωση από πλευράς αισθητικής παρακολούθησα μαζί με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον Πρόεδρο των βετεράνων, παλαιό αρχηγό της ΑΕΛ κ. Τάκη Παραφέστα.

Έχει δημιουργηθεί μία παραφιλολογία από κάποιαsitesμε διάφορες αυθαίρετες ερμηνείες, γιατί δεν έκανα έναν χαιρετισμό σε αυτήν την εκδήλωση.

Η αλήθεια είναι μία και μοναδική:

Ο Τάκης Παραφέστας, όταν ολοκλήρωσαν οι τιμώμενοι ομιλητές, μου ζήτησε να κάνω έναν χαιρετισμό, αλλά επειδή πίστευα και πιστεύω ότι η χθεσινή εκδήλωση διοργανώθηκε αποκλειστικά για τους πρωταγωνιστές της, αυτούς δηλαδή που οραματίστηκαν και αυτούς που έκαναν πράξη το όραμα της κατακτήσεως του Πρωταθλήματος, αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν ήθελα να αφαιρέσω ούτε ένα δευτερόλεπτο από αυτούς στους οποίους ανήκε κάθε στιγμή της χθεσινής γιορτής.

Η χθεσινή γιορτή ήταν μία τεράστια εμπειρία και μία μεγάλη ψυχική μου ευχαρίστηση και είχα άλλη μία φορά την ευκαιρία να αντιληφθώ ποιο είναι το μέγεθος της ομάδος της οποίας ηγούμαι και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο αυτό το υπέροχο ταξίδι της ΑΕΛ μας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ