ΑΕΛ

"Έκοψε" 32χρονο Ισπανό λόγω ηλικίας ο Αναστασιάδης

"Έκοψε" 32χρονο Ισπανό λόγω ηλικίας ο Αναστασιάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως παραδέχθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω ανακοίνωσής της, ο Άγγελος Αναστασιάδης "έκοψε" 32χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο λόγω της... ηλικίας του.

Τόπο στα νιάτα θα δώσει η ΑΕΛ στην επιστροφή της στη Super League, καθώς όπως παραδέχθηκαν οι "βυσσινί" μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν ο τεχνικός της ομάδας από τη Λάρισα, Άγγελος Αναστασιάδης, "έκοψε" 32χρονο αμυντικό μέσο ισπανικής καταγωγής με κριτήριο την ηλικία του.

Στην ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο Πορτογάλος, Αντρέ Σόουζα, ουδέποτε απασχόλησε την ΑΕΛ, εξηγείται ότι για τη θέση των χαφ προτιμούνται οι νεαροί Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καρατάσιος και οι έμπειροι Ουρτάδο και Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει ότι ο δημοσιοποιηθής, από συγκεκριμένα ΜΜΕ και sites, ποδοσφαιριστής Σόουζα μας είναι παντελώς άγνωστος και ουδέποτε, εφόσον υπάρχει πραγματικά, μας έχει απασχολήσει.

Μας προκαλεί εντύπωση η δημοσιοποίηση ότι, αυτός ο παντελώς άγνωστος ποδοσφαιριστής, αποτελεί μεταγραφικό μας στόχο, ειδικά σήμερα, κατά την άποψή μας, που άλλο θα έπρεπε να είναι το νέο γύρω από τη δραστηριότητα της ΑΕΛ.

Η διάψευση γίνεται αυτή τη στιγμή διότι όλο το επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ιδιοκτήτης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, ευρίσκοντο στην Αθήνα για το επείγον συμβούλιο της Super League.

Την ιδιοκτησία και το τεχνικό επιτελείο απασχόλησε η μεταγραφή ενός Ισπανού αμυντικού μέσου, με πολλές συμμετοχές σε ΠΑΕ που τα τελευταία χρόνια έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη, αλλά κατόπιν απαίτησης του κ. Αναστασιάδη, λόγω της ηλικίας του που είναι 32 ετών και λόγω της πεποίθησης ότι μπορούν να καλύψουν τη θέση οι νεαροί Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καρατάσιος και οι έμπειροι Ουρτάδο και Λαμπρόπουλος, δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ