ΑΕΛ

Εκνευρισμένος ο Κούγιας με τον Μαρουκάκη

Εκνευρισμένος ο Κούγιας με τον Μαρουκάκη
Κούγιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Κούγιας είχε μια έντονη λογομαχία με τον Ματθαίο Μαρουκάκη για το χαμένο πέναλτι στο ΑΕΛ - Παναχαϊκή. Τι ειπώθηκε ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον επιθετικό των "βυσσινί".

Μόνο ήρεμα δεν πήρε ο Αλέξης Κούγιας το χαμένο πέναλτι του Ματθαίου Μαρουκάκη στο ματς της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή, θεωρώντας ότι ο παίκτης της ομάδας αστόχησε επίτηδες επειδή φώναζε ο κόσμος να το χάσει.

Η "Live Sport" αναφέρει ότι ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας απαίτησε από τον επιθετικό της ομάδας του να λύσει το συμβόλαιο του, με τον Μαρουκάκη να απαντά πως δεν συνέβη επίτηδες και ότι θέλει να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

"Ανεβάζω την ομάδα κατηγορία και εσύ μου ζητάς να φύγω; Αποκλείεται", είπε ο Μαρουκάκης στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος επέμενε, αλλά ο παίκτης δεν άλλαξε γνώμη και συνέχισε το πρόγραμμα. Φαίνεται μάλιστα πως το πράγμα πηγαίνει προς εκτόνωση.

Μία συνάντηση που έγινε μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (11/4) στα γραφεία της ΠΑΕ. Η θέση ωστόσο του τεχνικού της θεσσαλικής ομάδας, Σάκη Τσιώλη, μετά την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας ήταν καταλυτική όσον αφορά την παραμονή του στο ρόστερ στη τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Όλα αυτά με την ΑΕΛ να είναι στην κορυφή της Football League μετά το πέρας και της 27ης αγωνιστικής, εφτά πριν από το τέλος της κούρσας στο δρόμο της ανόδου στη Super League, που αποτελεί κοινό μυστικό τον στόχο της χρονιάς. Κι ακόμη ένα επεισόδιο που ήρθε λίγες μέρες πριν από το Σαββατιάτικο (16/4, 18:30) ντέρμπι κορυφής στο νησί των Φαιάκων με την Κέρκυρα.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ, Γιάννης Καλογιάννης, εξωθήθηκε σε παραίτηση και αποτελεί παρελθόν από τους "βυσσινί".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ