ΑΕΛ

Έκανε το... τρέμπλ η ΑΕΛ

Έκανε το... τρέμπλ η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Πανερυθραϊκού και κατέκτησε το Σούπερ Καπ ερασιτεχνών φτάνοντας στο τρίτο φετινό τρόπαιο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά η ΑΕΛ καθώς επικράτησε και στο Σούπερ Καπ ερασιτεχνών του Πανερυθραϊκού κατακτώντας το τρέμπλ αφού είχε ήδη πάρει το κύπελλο και το πρωτάθλημα Ερασιτεχνών.

Οι "βυσσινί" επικράτησαν με 2-1 της ομάδας από την Ερυθραία έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσεμπερίδη, Μπουσινάκη που πέτυχαν τα δυο γκολ για την ομάδα της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 7’ ο Πλιάγκας με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανερυθραϊκός προσπάθησε να ισορροπήσει, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, όμως το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα μπήκαν δυνατά, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Το γκολ τελικά ήρθε στο 66’ όταν μετά από σέντρα του Πατινιώτη, ο Μπουσινάκης που μόλις είχε περάσει στο ματς με δεξί σουτ έγραψε το 1-0.

Οι παίκτες του Πανερυθραϊκού προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 90’ ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τσεμπερίδη και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Έκανε το... τρέμπλ η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Στο 93’ η ομάδα της Ερυθραίας σκόραρε και πάλι με τον Τσίπρα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Αυτή η φάση «ξύπνησε» τους Λαρισαίους και στο 99’ο Τσεμπερίδης με σουτ ο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Πανερυθραϊκός (Αντώνης Τσιμπάκης):Μολφέσης, Γλύνος (111’ Παπαδόπουλος), Γκριτζάς, Αδρακτάς, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνης, Μίκος (71’ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79’ Μπαστέας).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας):Σικαλίας, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62’ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης (105’ Κουλίδης), Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (76’ Σαββίδης).

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ