Έκανε πίσω η ΑΕΛ, δεκτές οι προτάσεις Βασιλειάδη

Κούγιας

Έκανε πίσω η ΑΕΛ, δεκτές οι προτάσεις Βασιλειάδη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε την εξουσιοδότησή της προς τη Super League, στην οποία γνωστοποίησε ότι αίρει τις επιφυλάξεις της σχετικά με τις προτάσεις του υφυπουργού αθλητισμού και υπογράφει το σχετικό έγγραφο.

Έκανε πίσω η ΑΕΛ σχετικά με την άρνησή της να υπογράψει το έγγραφο με τις προτάσεις - δεσμεύσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ώστε να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα της Super League. Η θεσσαλική ΠΑΕ δημοσιοποίησε την την σημερινή εξουσιοδότησή της προς το προεδρείο της Super League για υπογραφή του Κειμένου Δεσμεύσεων, όπως ζήτησε ο υφυπουργός, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του προεδρείου με την ιδιοκτησία των Θεσσαλών.

Η εξουσιοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Γίναμε κοινωνοί της επιστολής που σας απέστειλε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης και μετά την αναφορά σε αυτήν την επιστολή ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις μας στη διαβούλευση που θα γίνει με όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου πριν από τις τροποποιήσεις των νόμων και των κανονισμών για την νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του πρωταθλήματος της Super League και των άλλων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων και κατόπιν αυτής της εξελίξεως αίρουμε τις επιφυλάξεις μας και σας εξουσιοδοτούμε όπως δεσμευτείτε και για την ΠΑΕ ΑΕΛ σε όλες τις δεσμεύσεις τις οποίες ζήτησε ο κ. υφυπουργός ως προϋπόθεση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

POLL: Θέλετε να αρχίσει το πρωτάθλημα;
Πανόπουλος: "Ατυχής, αλλά ανθρώπινη η αντίδραση του Σαββίδη"
Τη Δευτέρα το ΔΣ της Super League, μετά η απόφαση του Βασιλειάδη
Με 15-1, πάμε για σέντρα

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24