ΑΕΛ

Έφυγε ο Ναβάρο από την ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσίμο Ναβάρο αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ ύστερα από 1,5 χρόνο συνεργασίας. Ο 29χρονος Ισπανός μπακ κατέγραψε 19 συμμετοχές με τους "βυσσινί".

Δεν υπολογιζόταν από την ΑΕΛ ο Τσίμο Ναβάρο και την Πέμπτη (4/1) λύηθηκε το συμβόλαιό του. Ο Ισπανός μπακ χαφ αποτελεί και επισήμως παρελθόν, βάζοντας τέλος σε μια συνεργασία που κράτησε 1,5 χρόνο με τους Θεσσαλούς.

"H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Navarro Armero Joaquin" ανακοίνωσαν οι "βυσσινί", οι οποίοι προ ημερών εξέδωσαν επιθετική ανακοίνωση εις βάρος του, αναφέροντας: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση και ο μάνατζερ του παίκτη Βέλα Τζούνιορ ο ποδοσφαιριστής Τσίμο Ναβάρρο αρνείται να λύσει το συμβόλαιο του αρνούμενος να εξοφληθεί μέχρι σήμερα και να αποχωρήσει, αφού λόγω της αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του είναι εκτός πλάνων του προπονητού μας Ηλία Φυντάνη.

Από σήμερα απαγορεύτηκε στον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα καθημερινά, αφού δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και το σύμβολαιο μαζί του θα λυθεί με την κατάθεση προσφυγής, είτε από την ΠΑΕ ΑΕΛ είτε από αυτόν, αφού ο ποδοσφαιριστής από 5/11/2017 κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή προσποιείται ανύπαρκτους τραυματισμούς ή ασθένειες μόλις αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι στο βασικό σχήμα".

Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός έχει αγωνιστεί εφέτος σε 4 παιχνίδια των Θεσσαλών, τα 2 στο πρωτάθλημα και τα άλλα στο Κύπελλο. Στην ΑΕΛ πήγε το καλοκαίρι του 2016, ενώ στη χώρα μας έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αστέρα Τρίπολης, Καλλονή, Λεβαδειακό και Τρίκαλα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ