ΑΕΛ

Έφυγε από την ΑΕΛ ο Κουτσιανικούλης

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Κουτσιανικούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΛ. Ύστερα από δύο χρόνια στους "βυσσινί" έλυσε το συμβόλαιό του και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Εδώ και μερικές μέρες η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ανακοινώσει ότι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Την Παρασκευή (1/9) οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον 29χρονο εξτρέμ.

Στους "βυσσινί" ο "Κούτσια" πήγε το καλοκαίρι του 2015. Από τότε μέχρι σήμερα ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής κατέγραψε 37 συμμετοχές (σημείωσε και 1 γκολ). Το συμβόλαιό του λύθηκε εμπρόθεσμα, οπότε μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να βρει νέα ομάδα.

Παλαιότερα ο Λαρισαίος έχει περάσει και από Ηρακλή Χάλκης, Εργοτέλη, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Η ενημέρωση της ΑΕΛ: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική".

Από την Πέμπτη (31/8) οι άνθρωποι του ΑΟ Τρίκαλα έχουν μιλήσει στον Κουτσιανικούλη και του έχουν καταθέσει πρόταση για συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συμφωνία για "διαζύγιο" με Ντοντό, διώχνει άλλους δύο η ΑΕΛ
Τέλος από την ΑΕΛ ο Γκαγιέγο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ