ΑΕΛ

Έφτασε Ελλάδα ο Ντοντό (pic)

Έφτασε Ελλάδα ο Ντοντό (pic)
Ντοντό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ντοντό, βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ. Το Sport24.gr εξασφάλισε φωτογραφία από την άφιξή του. (PHOTO, VIDEO).

Το πρωί της 5ης Αυγούστου το Sport24.gr σας ενημέρωσε πρώτο ότι ο Βραζιλιάνος Ντοντό είναι ο επιθετικός που θέλει να κλείσει η ΑΕΛ. Ότι αυτός είναι ο στράικερ με τον οποίο οι "βυσσινί" διαπραγματεύονταν επί μέρες.

Λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε. Παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν στην υπόθεση, ο 29χρονος φορ ταξίδεψε το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στη χώρα μας (από Μόναχο "πέταξε" για Θεσσαλονίκη) και πλέον η μεταγραφή του μπήκε στην τελική ευθεία.

Το Sport24.gr, μάλιστα, εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία από την άφιξη του Λατινοαμερικανού, ο οποίος αν όλα πάνε καλά θα ενισχύσει σημαντικά την ΑΕΛ στη γραμμή κρούσης. Μην ξεχνάτε πως ήταν ο ποδοσφαιριστής που προκάλεσε τη μεγαλύτερη "ζημιά" στον Παναθηναϊκό, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Γκαμπάλα.

Το όνομά του, επίσης, είχε ακουστεί προ καιρού για το "τριφύλλι". Εντέλει ήρθε στην Ελλάδα για διαφορετική ομάδα, την ΑΕΛ, που κάνει την οικονομική υπέρβαση στην επίθεση. Την Παρασκευή (12/8) θα περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα αποτελέσει και επισήμως παίκτη της ομάδας του κάμπου.

Έφτασε Ελλάδα ο Ντοντό (pic)

( Ο Ντοντό με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκε ο ατζέντης του Γρηγόρης Παναγιωτίδης, αλλά και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ