ΑΕΛ

Έφερε τον Αυστριακό διεθνή Μάρσελ Ρίτσμαϊερ η ΑΕΛ

Έφερε τον Αυστριακό διεθνή Μάρσελ Ρίτσμαϊερ η ΑΕΛ

Σε συμφωνία με τον αυστριακό διεθνή Μάρσελ Ρίτσμαϊερ έχει έρθει η ΑΕΛ με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει την τελική έγκριση για την απόκτηση του αφού τον δοκιμάσει στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ΑΕΛ η οποία συμφώνησε σε όλα με τον αυστριακό διεθνή Μάρσελ Ρίτσμαϊερ για συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων. Η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί όμως αν ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν δώσει το τελικό "ΟΚ".

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να τον δει σε δυο προπονήσεις και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και εν συνεχεία να δώσει την τελική του έγκριση. Το βιογραφικό του 23χρονου αυστριακού είναι εξαιρετικό αλλά θα πρέπει να δώσει την έγκριση του και ο έμπειρος τεχνικός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Σήμερα ήρθε στη Λάρισα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του ο αυστριακός διεθνής Marcel Ritzmaier.

Είναι 23 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην παλιά πρωταθλήτρια Ευρώπης και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας Αιντχόφεν. Κατά την προηγούμενη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στην ολλανδική Ναϊμέγκεν με την οποία είχε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 2 γκολ και είχε 11 ασίστ.

Αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10, έχει ύψος 1,87 καιδιακρίνεταιγια την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση καιτα καλά στημένα.ΟMarcel Ritzmaierσυμφώνησε να υπογράψει 3ετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ και η ΠΑΕ ΑΕΛσυμφώνησε μαζί του με όλους τους οικονομικούς όρους που έθεσε, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει τη μεταγραφή ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ζήτησε να δοκιμάσει τουλάχιστον δύο ημέρες τον παίκτη και αν είναι δυνατόν να τον δει αγωνιζόμενο για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα το πρωί στη Λάρισα με έξοδα της ΠΑΕ ΑΕΛ συνοδευόμενος από τη σύντροφο του και επισκέφθηκε με τον κ. Κυπαρίσση το AEL FC ARENA και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην προπόνηση".

Απέκτησε τον Οούσου Ανσά Κοντόρ

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Οούσου Ανσά Κοντόρ από την Λάρισα με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Απεκτήθη οριστικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση του απέναντι στην Κέρκυραο Owusu Ansah Kontor.

Ο ποδοσφαιριστής καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς μας στο χθεσινό φιλικό με την Κέρκυρα και ο κ. Αναστασιάδης έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο".

Ενώ από την άλλη ματαιώθηκε η μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΕΛ του 21 ετών διεθνούς με τις μικρές ομάδες της Σερβίας Μίλαν Μάκαριτς.

Ως γνωστόν τον παίκτη δοκίμασε ο κ. Αναστασιάδης τόσο στις προπονήσεις όσο και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και εισηγήθηκε αρνητικά για την απόκτηση του.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ