ΑΕΛ

Δύο ομάδες έχει κερδίσει σε 5,5 χρόνια: Παναθηναϊκό & Ολυμπιακό!

Δύο ομάδες έχει κερδίσει σε 5,5 χρόνια: Παναθηναϊκό & Ολυμπιακό!

To πρώτο του γκολ στην Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Νίκος Γκόλιας, ο οποίος έκρινε υπέρ της Λάρισας το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος –γεννημένος στη Μαγούλα της Καρδίτσας- αμυντικός εμφανίστηκε μόλις για 5η φορά στην μεγάλη κατηγορία: Είχε δύο συμμετοχές με τον Αρη την περίοδο 2013-14 και τρεις φέτος με την ΑΕΛ.

Με το γκολ αυτό, η ΑΕΛ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από μία ισοπαλία στην πρεμιέρα (2-2 με τον Ηρακλή) και μία ήττα στην Κέρκυρα (2-0).

Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα μετά από 5,5 χρόνια! Η προηγούμενη ήταν στις 7 Μαρτίου 2011, όταν με προπονητή τον Νίκο Κωστένογλου κέρδισε τον Παναθηναϊκό 2-0 εντός έδρας, χάρη σε τέρματα των Πανκράτ (22’) και Τσιμπάμπα (27’).

Η νίκη της εκείνη (25η αγωνιστική) ήταν η μοναδική στις τελευταίες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος! Και μάλιστα σε βάρος του Παναθηναϊκού των Καραγκούνη, Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λουίς Γκαρσία, Λέτο και Γκοβού. Σε βάρος του πρωταθλητή της προηγούμενης σεζόν, όπως ακριβώς συνέβη και την Κυριακή (25/9).

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ