ΑΕΛ

Διέψευσε τα σενάρια για τις αποχωρήσεις η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της διέψευσε δημοσιεύματα που θέλουν τους Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς να αποχωρούν από την ομάδα ενώ σημείωσε πως γίνονται προσπάθειες να μεταπεισθεί και να παραμείνει ο Κρίζμαν.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Λεοζίνιο, Γιοβάνοβιτς και Κρίζμαν να αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΛ διέψευσε με επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα της Λάρισας.

Σε αυτή σημειώνεται πως και οι τρεις αποτελούν βασικούς άξονες στην προσπάθεια της ομάδας την επόμενη σεζόν για να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τονίζει μάλιστα πως μόνο ο Κρίζμαν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και όλοι στην ΑΕΛ προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Λάρισας αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα, ειδικά αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων πανελλήνιας εμβελείας, περί δήθεν αποδεσμεύσεως κάποιων παικτών της.

Σήμερα αναφέρεται σε αθηναϊκή εφημερίδα ότι αποχωρούν ο Λεοζίνιο και ο Γιοβάνοβιτς.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ειδικά για τους Λεοζίνιο και Γιοβάνοβιτς οι κ.κ. Κούγιας και Αντωνίου έχουν την καλύτερη γνώμη.

Είναι από τους βασικούς άξονες που η ΑΕΛ θα βασιστεί την επόμενη σεζόν για να κάνει βαθμολογικό άλμα προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ταλαιπωρήθηκαν και οι δύο από τραυματισμούς, ο Λεοζίνιο από εγκληματικό χτύπημα από τον Μπέριο στην προετοιμασία και ο Γιοβάνοβιτς από κάταγμα στον αστράγαλο, αλλά και οι δύο θεωρούνται ποδοσφαιρικά απαραίτητοι και είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής μας που είχε ζητήσει τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και τώρα, να αποχωρήσει για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, είναι ο Σάντι Κρίζμαν, αλλά προσπαθούμε όλοι να τον μεταπείσουμε, γιατί τον θεωρούμε κι αυτόν απαραίτητο κι ελπίζουμε να τον πείσουμε, αφού άλλωστε έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ