ΑΕΛ

"Διαζύγιο" ΑΕΛ - Ανδρεόπουλου μετά από 42 ημέρες

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου στις 22 Ιουλίου και πριν συμπληρωθούν δύο μήνες έκανε γνωστό ότι έλυσε τη συνεργασία της με τον 23χρονο μέσο, ο οποίος οδεύει στη Δόξα Δράμας.

Οι αιφνίδιες αποχωρήσεις συνεχίζονται στη Λάρισα (Κουτσιανικούλης, Αναστασόπουλος, Ντοντό, Λαμπρόπουλος). Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 23χρονο μέσο, Κυριάκο Ανδρέοπουλο, μετά από 42 ημέρες.

Στην ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας δεν εξηγείται η αιτία της κοινή συναινέσει απόφασης "διαζυγίου". Φόρεσε μόνο για 68 λεπτά σε επίσημο ματς τη "βυσσινί" φανέλα. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης", κι έδωσε τη θέση του στον Νίκο Αναστασόπουλο (ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες και πλέον ανήκει στη Λαμία).

Ήταν στον πάγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική. Η λύση κατατέθηκε στη ΕΠΟ την τελευταία ημέρα του Αυγούστου κι έως εκ τούτου ο παίκτης έχει δικαίωμα να μεταγραφεί. Προορισμός του είναι η Δράμα και η Δόξα, η οποία θα κυνηγήσει την τρέχουσα σεζόν την άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Football League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Ανδρεόπουλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ