ΑΕΛ

Διαψεύδει η ΑΕΛ για Γιαννακόπουλο

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΑΤΑΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΑΤΑΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η διοίκηση της ΑΕΛ διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ της Κέρκυρας, Νίκο Γιαννακόπουλο.

Αποφασισμένη να στηριχθεί σε δικά της παιδιά, τουλάχιστον κάτω από τα γκολπόστ, και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση της είναι η ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" με επίσημη ανακοίνωση τους διέψευσαν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την απόκτηση του γκολκίπερ της Κέρκυρας, Νίκου Γιαννακόπουλου, και σημείωσαν πως θα πορευτούν με τους Θεοδωρόπουλο, Σαφαρίκα και Σουλούκο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Πληροφορηθήκαμε από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης το δήθεν ενδιαφέρον μας για τον ιδιαίτερα αξιόλογο τερματοφύλακα Γιαννακόπουλο της Κέρκυρας. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ουδέν ενδιαφέρον έχουμε για τον ιδιαίτερα αξιόλογο τερματοφύλακα, αλλά τόσο ο προπονητής τερματοφυλάκων μας κ. Γεώργιος Φουσέκης, αλλά και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε τόσο τον έμπειρο Λαρισαίο τερματοφύλακα με συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης Κώστα Θεοδωρόπουλο, όσο και τους επίσης Λαρισαίους ταλαντούχους τερματοφύλακες τον 19χρονο Αλέξανδρο Σαφαρίκα και τον 17χρονο Στέφανο Σουλούκο".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ