ΑΕΛ

Δέχεται όλους τους όρους για την αγορά της ΑΕΛ ο Κούγιας

Δέχεται όλους τους όρους για την αγορά της ΑΕΛ ο Κούγιας

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας εμφανίσθηκε και έκανε την πρόταση του προς τον Αλέξη Κούγια για την πώληση της Λάρισας με τον γνωστό ποινικολόγο να λέει το ναι σε όλα... πλην των εξόδων της μεταβίβασης.

Μέσα σε λιγότερο από πέντε ώρες είχαμε νέο επεισόδιο στο σίριαλ της πώλησης της ΑΕΛ από τον Βαγγέλη Πλεξίδα στον Αλέξη Κούγια και μάλιστα... διπλό.

Αυτό γιατί ο νυν ισχυρός άνδρας της Λάρισας έκανε την εμφάνιση του θέλοντας να απαντήσεις στην γραπτή δήλωση του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής και όχι μόνο αυτό αλλά έκανε γνωστούς και τους όρους πώλησης της Λάρισας. Ορίζοντας το τίμημα της πώλησης στα 600.000 ευρώ.

Όρους τους οποίους μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας αποδέχτηκε εκτός αυτού που αναφέρεται στα έξοδα της μεταβίβασης με τον γνωστό ποινικολόγο να σημειώνει ότι πρέπει να πληρωθούν από κοινού.

Αρχικά ο Βαγγέλης Πλεξίδας με γραπτή του δήλωση απάντησε στα όσα δήλωσε το πρωί ο Αλέξης Κούγιας και έθεσε τους όρους της πώλησης ζητώντας από τον γνωστό ποινικολόγο να αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή (26/6).

Στην τοποθέτηση του ο κ. Πλεξίδας ανέφερε:

"Καλησπέρα Κύριε Κούγια,

Η συμπεριφορά σας και οι δηλώσεις σας όσον αφορά το πρόσωπο μου είναι απερίγραπτα. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν σας φέρθηκα κατά αυτό τον τρόπο. 

Όσον αφορά την αγορά της ΠΑΕ AEΛ, του προπονητικού κέντρου των Δένδρων, των γραφείων της ομάδας και του 30% της μπουτίκ, το ποσό το οποίο έχουμε πει είναι 600.000 Ευρώ. Από αυτά το ποσό των 360.000 Ευρώ, όσο είναι το μετοχικό κεφάλαιο, θα δοθεί με την μεταβίβαση. Το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί μέσα σε ένα χρόνο με εγγυητική τραπέζης.

Αν η ομάδα ανέβει φέτος στην Super League το ποσό ανεβαίνει κατά 400.000 Ευρώ. Όλα τα έξοδα μεταβίβασης βαραίνουν τον αγοραστή. Παρακαλώ όπως απαντήσετε μέχρι την Παρασκευή 26/06/2015.

Πλεξίδας Ευάγγελος"

Ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε λίγη ώρα αργότερα και γνωστοποίησε πως αποδέχεται όλους τους όρους του Τρικαλινού επιχειρηματία:

«Σε απάντηση του αποσταλέντος σήμερα την 23/6/2015 και ώρα 14:33 e-mail, σας απαντώ τα εξής:

Καλησπέρα κ. Πλεξίδα,

Δεν σχολιάζω καθόλου το μέρος του e-mail, το οποίο μου αποστείλατε και το οποίο αναφερόταν σε συμπεριφορά και δηλώσεις μου.

Για τη δική μου αγωγή το να με αγνοούν επί 24 ώρες και να μην επικοινωνούν μαζί μου για κάτι το οποίο έχει συμφωνηθεί μεταξύ κυρίων είναι απαράδεκτο. Δεν είχα καμία πρόθεση να δημιουργήσω το οποιοδήποτε πρόβλημα στη μεταξύ μας σχέση.

Όσον αφορά την ουσία της αγοραπωλησίας, στο περιεχόμενο του mail το οποίο μου στείλατε και αφορά την αγορά του πακέτου μετοχών της ΑΕΛ, το οποίο κατέχει η εταιρεία της οποίας είστε ιδιοκτήτης, την αγορά του προπονητικού κέντρου των Δένδρων με όλες τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία και συντήρησή του, τον εξοπλισμό των γραφείων της ομάδας και της εταιρικής συμμετοχής στην μπουτίκ, η οποία πωλεί κατ’ αποκλειστικότητα τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις και τα αξεσουάρ της ΠΑΕ ΑΕΛ, σας απαντώ κατηγορηματικά ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ όλες σας τις απαιτήσεις.

Το μόνο για το οποίο επιφυλάσσομαι είναι τυχόν υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ στο ΙΚΑ, στην εφορία, σε ποδοσφαιριστές, σε προπονητές, σε υπαλλήλους και τρίτους, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για τις οποίες θα υπάρχει ρητός όρος ότι θα συμψηφιστούν στο εναπομείναν από την προκαταβολή των 360.000,00 τίμημα.

Στο σημείο αυτό προτείνω και είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσει και ο νομικός σας σύμβουλος κ. Αλεξίου να δοθούν επιταγές με εμπράγματη ασφάλεια σε ακίνητο ή ακίνητα της περιουσίας μου, τα οποία περιλαμβάνονται στην προσωπική φορολογική μου δήλωση.

Συμφωνώ για την καταβολή σε εσάς ποσού 400.000,00 ευρώ, εφόσον η ομάδα ανέβει στην Super League, το οποίο σας προτείνω να σας καταβληθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια από τον χρόνο της ανόδου και προτείνω όπως τα έξοδα μεταβίβασης τα αναλάβουμε 50 – 50%, όπως είναι και το δεοντολογικά σωστό.

Αυτονόητο είναι ότι από αύριο θα τεθούν στην διάθεσή μου το καταστατικό συστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ με όλα τα έγγραφα, τα οποία είναι απαραίτητα , όλα τα στοιχεία για τη σχέση σας με το ΙΚΑ και την εφορία και όλα τα στοιχεία που αφορούν στη σχέση σας με ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους και όλους τους συναλλασσόμενους με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αθήνα, 23/06/2015

Αλέξιος Χ. Κούγιας».

Μένει να δούμε πόσα ακόμα επεισόδια θα υπάρξουν στο συγκεκριμένο σίριαλ και ποια θα είναι εν τέλει η κατάληξη του καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στους οπαδούς της ΑΕΛ το ενδεχόμενο να πουληθεί η Λάρισα στον Αλέξη Κούγια.

 

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Ασύλληπτη τραγωδία. Νεκρή βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα

Ο πατέρας της μικρής Στέλλας υπέδειξε το σημείο, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών. Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Το χρονικό της ασύλληπτης τραγωδίας

Η πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα του Alexis Sanchez

Ο Χιλιανός πήγε τον όρο 'θέατρο' σ' άλλο επίπεδο.

Γιατί πρέπει να φυλάς τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο φούρνο μικροκυμάτων

Πώς το νέο σύστημα ανέπαφου ξεκλειδώματος διευκολύνει τους επίδοξους ληστές να μπουν σαν "κύριοι" στο αυτοκίνητο σας και να φύγουν ανενόχλητοι. Ποιες εταιρίες αυτοκινήτων περιλαμβάνονται στη λίστα

Οι πιο καυτές αυτόχθονες κάτοικοι του Άγιου Δομίνικου

Με πληθυσμό όσο η Ελλάδα και έκταση 48.000 τετ. χλμ η Δομινικανή Δημοκρατία, πέρα από έδρα του Survivor, είναι και ένα εργοστάσιο παραγωγής παθιασμένων γυναικών.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24