ΑΕΛ

Δεν προχωράει του Μίλιτς στην ΑΕΛ

Δεν προχωράει του Μίλιτς στην ΑΕΛ
Μίλιτς

Μετά από απόφαση του Σάκη Τσιώλη η ΑΕΛ δεν θα αποκτήσει τελικά τον πανύψηλο Μπόγκνταν Μίλιτς και θα μείνει στη γραμμή κρούσης με τους Ναζλίδη, Τσακοπίνο και Καπό.

Η ΑΕΛ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπόγκνταν Μίλιτς παρά το γεγονός ότι ο πανύψηλος φορ βρέθηκε στην Λάρισα και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις. Αυτή την απόφαση πήρε ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος αποφάσισε ότι παρά τον τραυματισμό του Ντοντό θα πορευτεί με τους Ναζλίδη, Τσακοπίνο και Καπό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου των "βυσσινί" ανέφερε:

"Με απόφαση του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ, Μπόγκνταν Μίλιτς.

Ο κ. Τσιώλης δήλωσε ότι καλύπτεται απόλυτα στην θέση του σέντερ φορ από το νεοαποκτηθέντα Αλεχάνδρο Τσακοπίνο, ο οποίος μαζί με τους Θωμά Ναζλίδη, Δημήτρη Καπό και παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντοντό, θα στελεχώνουν την επιθετική γραμμή της ομάδας μας, με συνέπεια να μην επιθυμεί την απόκτηση άλλου κυνηγού.

Εκδόθηκε το δελτίο του Αλεχάνδρο Τσακοπίνο ή "Τσάκο", ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του κ.Τσιώλη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά".

ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο "ΤΣΟΚΟ"

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση της ΑΕΛ αυτή πραγματοποιήθηκε με τον "Τσόκο" του οποίου εκδόθηκε και το δελτίο να δίνει κανονικά το παρών σε αντίθεση φυσικά με τον Ντοντό για τον οποίοι οι "βυσσινί" ενημέρωσαν εκ νέου για την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Ντοντό, ο οποίος προσδιορίζεται πως υπέστη ρήξη τρίτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου, με ταυτόχρονη διάλυση μέρους του χόνδρου, συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Ταυτόχρονα υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Αβραάμ ακολουθεί παράλληλα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ώστε από την Δευτέρα να ενταχθεί πλήρως στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ επισημαίνεται ότι πήρε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση και ο νεοαποκτηθέντας Ισπανός σέντερ φορ, Τσάκο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 το μεσημέρι και αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Τσιώλης, θα ανακοινώσει την αγωνιστική αποστολή που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Να σημειωθεί πως ο Βασίλης Ρέντζας, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα".

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Τέλος με επίσημη ενημέρωση της η ΑΕΛ γνωστοποίησε πως το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά θα γίνει κανονικά παρά το γεγονός ότι το γήπεδο έχει υποστεί αρκετές ζημιές από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Η ομάδα της Λάρισας προέβη και στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης μετά από πολλές ερωτήσεις που έγιναν από φίλους της ΑΕΛ σχετικά με την διεξαγωγή ή μη του αγώνα:

"Ως αποδέκτης σχετικών ερωτημάτων από φιλάθλους, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό πως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ιδιοκτήτρια του AEL FC ARENA, "Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.", δεν τίθεται κανένα ζήτημα με την διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά (5.15 μ.μ.), ο οποίος θα γίνει κανονικά.

Ταυτόχρονα έχουμε την διαβεβαίωση πως μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα συνεχίσουν να καταβάλλονται τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι μεγάλες ζημιές που όντως προκλήθηκαν από τον παγετό στις σωληνώσεις του γηπέδου και όσες προκλήθηκαν εξ' αυτών στα υπόλοιπα δίκτυα και ιδιαίτερα στην δυτική πτέρυγα, προκειμένου οι απαιτούμενοι χώροι να καταστούν απολύτως λειτουργικοί.

Επισημάνθηκε ωστόσο ότι δεν είναι εφικτή ως την ημέρα αγώνα η αποκατάσταση της παροχής νερού στην ανατολική πτέρυγα και στα "πέταλα".

Δεδομένων όλων των ανωτέρω, μεταξύ των οποίων και η συνέχιση των εργασιών, η Κυριακή ορίσθηκε από την "Γήπεδο Λάρισας Α.Ε." ως ημέρα ασφαλούς επανενεργοποίησης της κεντρικής παροχής ρεύματος και ύδατος του γηπέδου κι ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από τις 10 π.μ. της Κυριακής θα επαναλειτουργήσει το ΑΕΛ RADIO 104.8, ενώ από τις 12 το μεσημέρι θα λειτουργεί και το Queen's Bar του AEL FC ARENA.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται πως η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή (ως 9 μ.μ.) και αύριο Σάββατο (10 π.μ.-3 μ.μ.) από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) και την Κυριακή (12 μ.-5.15 μ.μ.) από τα εκδοτήρια του γηπέδου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ