ΑΕΛ

Δεν παίζει με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Φάρκας στην ΑΕΛ

Δεν παίζει με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Φάρκας στην ΑΕΛ
ΑΕΛ, Ντοντό, Φάρκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παβόλ Φάρκας συμπλήρωσε επτά κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το τεχνικό τιμ αποφάσισε ο έμπειρος αμυντικός να χάσει τα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα ο έμπειρος αμυντικός των γηπεδούχων. Παβόλ Φάρκας, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα έπρεπε να μείνει εκτός σε δυο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των "βυσσινί" κόντρα σε Πανιώνιο (εκτός), Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ (εκτός) και Αστέρα.

Το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ επέλεξε ο Φάρκας να χάσει τα δυο εκτός έδρας ματς κόντρα στους δυσκολότερους αντιπάλους Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και να είναι στην διάθεση της ομάδας στις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και Αστέρα στην Λάρισα.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα το απόγευμα ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ και να "κατασκοπεύσει" τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΛ. Επίσης στο γήπεδο θα βρεθεί και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ