ΑΕΛ

Δεν ξέχασε τον Ντε Νίγκρις η ΑΕΛ

ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΒΑΛΑ (SUPERLEAGUE - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΠΑΝΟ / ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
(ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΒΑΛΑ (SUPERLEAGUE - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΠΑΝΟ / ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON

Σαν σήμερα, στις 16 Νοεμβρίου του 2009 ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις άφησε την τελευταία του πνοή μετά καρδιακή ανακοπή. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Μεξικανό και τίμησε τη μνήμη του.

Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της ΑΕΛ που έφερε στις μνήμες των φιλάθλων άλλες μαύρες αναμνήσεις από το παρελθόν. Ήταν ξημερώματα της 16ης Νοεμβρίου του 2009, όταν ο Μεξικάνος επιθετικός αισθάνθηκε δυσφορία και πόνο στο στήθος, με αποτέλεσμα η σύζυγος του να καλέσει σε βοήθεια τους ανθρώπους της ομάδας.

Δυστυχώς, ο 31χρονος επιθετικός έσβησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε πένθος τόσο τους οικείους του όσο και ολόκληρη την πόλη της Λάρισας. Σήμερα, οχτώ χρόνια μετά το θάνατό του, η ΠΑΕ ΑΕΛ τιμά τη μνήμη του με ανακοίνωση στο site της ομάδας:

"Γύρισε σχεδόν όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ώσπου η μοίρα τον έφερε στην αυλή της βασίλισσας του κάμπου. Την υπηρέτησε μόνο για τρεις μήνες, μα μπήκε μονομιάς σ' όλες τις βυσσινί καρδιές. Ήταν ο "Ελ Τάνο" κι έγινε ο Αντόνιο της καρδιάς μας.

Δεν πρόλαβε να καλπάσει με την θρυλική φανέλα. Έφυγε στα 31 του χρόνια για το βυσσινί club του Παραδείσου. Έτσι ήτανε γραφτό. Έπρεπε να καλπάζει αιώνια στα γήπεδα τ' ουρανού και στους λογισμούς μας.

Αντόνιο ντε Νίγκρις δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ