ΑΕΛ

Δεν ξέχασε τον Ντε Νίγκρις η ΑΕΛ

Δεν ξέχασε τον Ντε Νίγκρις η ΑΕΛ
Ντε Νίγκρις

Σαν σήμερα (16/11) ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις άφησε την τελευταία του πνοή μετά καρδιακή ανακοπή. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Μεξικανό και τίμησε το όνομα του.

Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της ΑΕΛ που έφερε στις μνήμες των φιλάθλων άλλες μαύρες αναμνήσεις από το παρελθόν. Στις 16/11 του 2009 τα ξημερώματα ο Μεξικάνος επιθετικός αισθάνθηκε δυσφορία και πόνο στο στήθος, με αποτέλεσμα η σύζυγος του να καλέσει σε βοήθεια τους ανθρώπους της ομάδας.

Δυστυχώς, ο 31άχρονος ποδοσφαιριστής έσβησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε πένθος τόσο τους οικείους του όσο και ολόκληρη την πόλη της Λάρισας.

Σήμερα, έξι χρόνια μετά το θάνατο του Ντε Νίγκρις, η ΠΑΕ ΑΕΛ τιμά τον αδικοχαμένο άνδρα με ανακοίνωση στο site της ομάδας:

"Έξι χρόνια μετά οι μνήμες μας ξαναγυρίζουν στο “βυσσινί”clubτου παραδείσου. Εκεί όπου το 2009, σαν σήμερα 16 του Νοέμβρη, τα αδικοχαμένα μας αδέλφια υποδέχτηκαν τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Τον διεθνή Μεξικανό φορ που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, παρότι το πέρασμά του από τη Λάρισα ήταν σύντομο.

Επτά αγώνες στηSuperLeagueμε το άλογο στο στήθος και ατελείωτο πάθος, ήταν αρκετά για να κατατάξουν τον “Ελ Τάνο” στο πάνθεον της “βασίλισσας”.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ, κλίνει σήμερα ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του προδομένου από την καρδιά του σε ηλικία μόλις 31 χρόνων, Αντόνιο, δηλώνοντας αιώνια προσήλωση στις παρακαταθήκες των μεγάλων της νεκρών.

“Ελ Τάνο”δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ