ΑΕΛ

Δεν κάνει καταγγελία κατά Γιώργου Σαββίδη η ΑΕΛ λόγω... απουσίας από το γήπεδο

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι δεν θα κάνει καταγγελία κατά του Γιώργου Σαββίδη επειδή τελικά δεν ήταν στο γήπεδο, ενώ σε άλλη ο Αλέξης Κούγιας επιτίθεται στον άλλοτε εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Χάρη Γεωργούλα.

Μπαράζ ανακοινώσεων από την ΠΑΕ ΑΕΛ την Τρίτη (3/10). Σε μια ανακοίνωση, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν θα κάνει καταγγελία κατά του Γιώργου Σαββίδη επειδή τελικά δεν ήταν στο γήπεδο στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ, ενώ κατήγγειλε τον Ιβάν Σαββίδη, τον υιό του Νίκο, τον Ελ Καντουρί και τον Σαμπράνο. Σε άλλη, ο Αλέξης Κούγιας επιτίθεται στον άλλοτε εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Χάρη Γεωργούλα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εκπλαγεί με τη στάση όλου του γραπτού αθλητικού τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που ενώ χθες δημοσίευσαν την μεροληπτική και όχι αντικειμενική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ υπέρ του Ελ Καντουρί, σήμερα εξαφάνισαν παντελώς την απάντηση - ανακοίνωση του κ. Κούγια, η οποία περιείχε και πολύ σημαντικά στοιχεία για το πως και από ποιους διοικείται ο ΠΣΑΠ (η ανακοίνωση - απάντηση είναι αναρτημένη στο site της ΠΑΕ ΑΕΛ για όποιον ενδιαφέρεται).

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα κάνει τελικά καταγγελία κατά του Γεωργίου Σαββίδη, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι δεν ήταν στο γήπεδο.

Στο γήπεδο ήταν ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε 3 σουίτες 12 ατόμων η κάθε μια με τους καλεσμένους του, οι οποίοι απέφυγαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας.

Η σύγχυση προκλήθηκε από το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης και τη συμπεριφορά αυτών των φιλοξενουμένων στις σουίτες κατήγγειλαν οι οπαδοί μας".

Οι καταγγελίες των "βυσσινί"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα κατατέθησαν οι εξής καταγγελίες:

1. Κατά του Ιβάν Σαββίδη για την ανακοίνωση του εις βάρος του κ. Κούγια και της διαιτησίας.

2. Κατά των Γεωργίου (σ.σ την πήρε πίσω τελικά) και Νίκου, υιών, Σαββίδη για τις συμπεριφορές τους εις βάρος των οπαδών μας.

3. Κατά του ποδοσφαιριστού Ελ Καντουρί για την εξυβριστική συμπεριφορά του εις βάρος των κ.κ. Φυντάνη, Μπασδέκη, Καλαποθαράκου και Βάνη, των ποδοσφαιριστών του πάγκου της ΠΑΕ ΑΕΛ και εις βάρος του κ. Κούγια.

4. Κατά του ποδοσφαιριστού Σαμπράνο για την εγκληματική συμπεριφορά του, η οποία είχε ως συνέπεια τα πολλαπλά κατάγματα του ποδοσφαιριστού μας Κρίζμαν και για την οποία έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 30ο λεπτό και να παίξει ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα (για την ίδια παράβαση και χωρίς καν να τραυματίσει τον Βράνιες, μόνο και μόνο γιατί τον ακούμπησε, τιμωρήθηκε ο Αγκάνοβιτς με 3 αγωνιστικές)".

Προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

"Πληροφορήθηκα τις ηλικίες και τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο και λόγω κάποιων γνωστών ιδιαιτεροτήτων των διοργανωτών, έμαθα ότι διερευνάται από την Εισαγγελία Ανηλίκων Λαρίσης η διάπραξις του αδικήματος της αποπλανήσεως ανηλίκων κατά συρροή.

Όχι κι έτσι!

Πολύ γέλιο ρε παιδιά να μη γεμίζετε λεωφορείο σε μια πόλη 200.000 και σε ένα νομό 300.000 κατοίκων.

Με πολύ αγάπη και κατανόηση,

Αλέξης Κούγιας".

Νέα προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

"Με ενημέρωσαν για μια ανάρτηση την όποια έκανε κάποιος Χάρης Γεωργούλας, ο οποίος έμαθα ότι εργαζόταν επί Πηλαδάκη ως εκπρόσωπος τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι συνωνυμία και δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που επί δύο χρόνια με παρακαλάει να τον προσλάβω ως εκπρόσωπο τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ στη θέση του κ. Καλογιάννη με δύο κατοστάρικα το μήνα, γιατί έχει οικονομικά προβλήματα.

Ρε κάτι σκουπίδια που υπάρχουν στην κοινωνία...

Ο ένας θέλει να προσλάβουμε την γκόμενα του, γιατί την είχε κι ο Πλεξίδας, ο άλλος παρακαλάει και μετά στεναχωριούνται, γιατί στο συλλαλητήριο πήγαν κάτι αποπλανημένα παιδάκια και κάποιοι με κουκούλες πικραμένοι κι απογοητευμένοι από τη ζωή τους από όλη την Ελλάδα.

Με πολύ κατανόηση κι εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας

Υ.Γ. Όσο για την εκτίμηση της αστυνομίας για τον αριθμό των συμμετεχόντων εκείνο που έχω να πω είναι: "Περαστικά κ.Αγάκο για την αθώωση των δημοσιογράφων που γράψανε πόσους αξιόλογους και μορφωμένους αξιωματικούς φάγατε για να γίνετε επικεφαλής της Αστυνομίας στη Λάρισα με μόνα προσόντα το ανώτατο πτυχίο συνδικαλιστού και το απολυτήριο γυμνασίου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ