ΑΕΛ

Δεν δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό η ΑΕΛ

Δεν δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό. Ποια είναι η έκκληση που έκανε στους δημοσιογράφους τουAEL RADIO. Αναλυτικά όσα αναφέρει.

Ανακοίνωση με πέντε διαφορετικά σκέλη εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για τον μεταξύ τους αγώνα λόγω της αυξημένης ζήτησης από τους φίλους των "βυσσινί". Ποια είναι η έκκληση που έκανε στους δημοσιογράφους του AEL RADIO για τους παλαιμάχους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1.Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό, παρά την άποψη της ότι τους ποδοσφαιρικούς αγώνες πρέπει να τους παρακολουθούν οπαδοί και των δύο αντιπάλων ομάδων, λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων.

2.Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια τόσο στον 1Διαιτητή του χθεσινού αγώνα με την Κέρκυρα κ. Γκράνα όσο και στους δύο βοηθούς του κ.κ. Χασάν και Χούσκογλου για την άψογη διαιτησία τους.

3.Η ΠAΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Κ20 για την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στην Κέρκυρα, αλλά θα καταγγείλει στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ τον Kερκυραίο διαιτητή του αγώνα κ. Κολυτά αλλά και τον Kερκυραίο βοηθό του κ. Σκορδίλη, διότι επέτρεψαν το εξοντωτικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, οι οποίοι σακάτεψαν στο ξύλο το νεαρό Κεϊτά και τον οποίο τελικώς ο απερίγραπτος αυτός διαιτητής απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό, γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την ατιμωρησία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας οι οποίοι σε κάθε φάση τον σακάτευαν στο ξύλο.

4.Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους δημοσιογράφους τουAEL RADIO να κάνουν κάθε προσπάθεια ώστε να εξαφανιστεί από τη θεματολογία των παραγωγών οποιαδήποτε συζήτηση η οποία να αφορά σε δηλώσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αντίθετες απόψεις δημοσιογράφων είτε ακροατών, οι οποίες καλλιεργούν πνεύμα διχόνοιας και αντιπαραθέσεων, κι εφόσον επιθυμούν το δημόσιο διάλογο με ακροατές αυτό να περιορίζεται στην καθαρά ποδοσφαιρική συζήτηση, όπου οποιαδήποτε άποψη είτε για τους ποδοσφαιριστές είτε για τους προπονητές να γίνεται αποδεκτή.

5.Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πλέον αντιληφθεί ποιο είναι το περιβάλλον της ΑΕΛ και η προσπάθειά της από εδώ και πέρα θα είναι να μην απαντά στις προκλήσεις, ούτε να δίνει αξία στον οποιονδήποτε κάνει την οποιαδήποτε δήλωση καλλιεργώντας κλίμα εμφυλίου πολέμου και θα περιοριστεί στο να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους αυτούς με τη νόμιμη οδό, αλλά κυρίως να προσπαθήσει να κάνει την ποδοσφαιρική ομάδα καλύτερη.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ