ΑΕΛ

Αποδοκιμασίες κατά του Κούγια στη Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Η βαριά ήττα της ΑΕΛ από τον Αστέρα Τρίπολης με 4-1 προκάλεσε την έκρηξη οπαδών, οι οποίοι αποδοκίμασαν τον Αλέξη Κούγια. Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί". Πάους: "Δεν είμαστε μάγοι".

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από το AEL FC Arena. Συνέτριψε με 4-1 την ΑΕΛ, η οποία με τους 24 βαθμούς παραμένει σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή, παρότι έχει πλεονέκτημα σε σχέση με Λεβαδειακό, Ηρακλή και Βέροια.

Μετά το ματς στον κάμπο, οι οπαδοί των "βυσσινί" αποδοκίμασαν έντονα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ενώ δεν τον άφηναν να αποχωρήσει. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μια και εκτιμά ότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα για να έχει αυτή την αντιμετώπιση.

Από την πλευρά του ο προπονητής, Αντρέ Πάους, ξεκίνησε με το... αριστερό στον πάγκο της ΑΕΛ και στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: "Πρώτη μου εμφάνιση, άσχημο ντεμπούτο, μια κακή εμφάνιση και ένα κακό αποτέλεσμα. Νομίζω είδατε το παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, λάθη που κόστισαν καθώς σε κάθε μας λάθος ο Αστέρας πετύχαινε γκολ. Στα πρώτα 15 λεπτά ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε την μπάλα και παρόλα αυτά χάναμε 3-0.

Κάναμε το 3-1 και είχαμε την ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι να κάνουμε το 3-2 πριν το ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα και να δουλέψουμε σκληρά για τα τρία παιχνίδια, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και στην φάση αυτή μόνο οι πόντοι μετράνε και πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής".

Για την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης:

"Όπως είπα και στην αρχή δεν με ενδιαφέρει η εικόνα του αντιπάλου, αλλά σίγουρα αυτή η εικόνα δεν αντικατοπτρίζεται στα πρώτα 15 λεπτά όπου ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε μπάλα. Όμως ο Αστέρας τα κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στις επόμενες μέρες με δεδομένο το μικρό χρονικό διάστημα:

"Δεν είμαστε μάγοι, δεν είναι εύκολο. Εμείς πρέπει να είμαστε συμπαγείς σαν ομάδα, σαν οικογένεια. Προσωπικά είδα πολύ ενέργεια στο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να παίζουμε έξυπνα στην άμυνα για να αποφεύγουμε τα λάθη".

Για το ενδεχόμενο να χρειαστούν ακόμα και τρεις νίκες με δεδομένα τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων:

"Εμείς κάθε φορά προσπαθούμε να νικήσουμε τα παιχνίδια που έχουμε και αυτός είναι ο στόχος να μείνουμε στην Super League. Πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τους βαθμούς και αν με έξι πόντους σωθούμε θα είμαι ευχαριστημένος".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ