ΑΕΛ

Απάντηση Κούγια στους Monsters

Απάντηση Κούγια στους Monsters
Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση του απάντησε στις ανησυχίες των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, ξεκαθαρίζοντας πως θα διερευνήσει την υπόθεση του κ. Ν'ανη.

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας με πολύ προσοχή διάβασε την ανακοίνωση του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών Monsters και επ' αυτής έχει να κάνει τις εξής παρατηρήσεις", αναφέρει αρχικά η τοποθέτηση του κ. Κούγια και συνεχίζει:

"1. Θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά το σύνδεσμο Monsters για το ειλικρινές ενδιαφέρον.

2. Καμία συμφωνία δεν έχει υπάρξει με κανέναν επιχειρηματία - ιδιοκτήτη εταιρίας security, ώστε να δημιουργούνται ανησυχίες.

3. Ο κ. Νάνης πράγματι είναι ένας μεταξύ πολλών υποψηφίων οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουν τη φύλαξη του AEL FC ARENA κατά τη διάρκεια των αγώνων και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση ως σήμερα για το ποιος τελικά θα επιλεγεί.

4. Εφ' όσον πράγματι αυτή ήταν η συμπεριφορά του κ. Νάνη ως Αστυνομικού Διευθυντού, γεγονός το οποίο θα διερευνηθεί, είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία πιθανότητα η εταιρία του να αναλάβει τη φύλαξη του AEL FC ARENA κατά τη διάρκεια των αγώνων.

5. Ο κ. Αλέξης Κούγιας με πολύ προσοχή εξετάζει αυτό το θέμα και όσον αφορά τη φύλαξη και το ποια εταιρία θα επιλεγεί και θα υπάρξει προηγούμενη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους συνδέσμους, ώστε να προστατευτεί και το γήπεδο και τα συμφέροντα της ομάδας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ