ΑΕΛ

Αντωνίου: "Να δίνουμε συγχαρητήρια κι όταν δεν κερδίζουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αντωνίου EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, υποστήριξε ότι η "βυσσινί" είχαν καταπληκτική εμφάνιση στην Ξάνθη κι εξέφρασε την άποψή του ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε (1-0) από την Ξάνθη στην πόλη της Θράκης στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο τεχνικός των "βυσσινί", Σωτήρης Αντωνίου, στάθηκε στην απόδοση των παικτών του.

"Η ομάδα μου θεωρώ πως έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση όπως έπαιξε σήμερα στα Πηγάδια. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει το σημερινό παιχνίδι βάση ευκαιριών.

Η ΑΕΛ παίζει από το πιο ποιοτικό στυλ παιχνιδιού της κατηγορίας. Το δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί. Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Γκόλια που δεν ήταν κόκκινη κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε.

Η ομάδα τη Ξάνθης βρήκε πιο πολλούς χώρους και τελικά έφτασε στο γκολ από μια στημένη φάση. Είχαμε πολλές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γιατί πρέπει να τους δίνουμε συγχαρητήρια και όταν δεν κερδίζουν αλλά παίζουν καλά. Έχουμε πολύ καλό έμψυχο υλικό και με τις ποιοτικές προθήκες θα δούμε μια καλύτερη ΑΕΛ τη νέα σεζόν", υποστήριξε ο Λαρισαίος τεχνικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ