ΑΕΛ

Αντωνίου: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αντωνίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Αντωνίου συνεχάρη τους παίκτες της ΑΕΛ για την προσπάθεια τους και επεσήμανε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει εκείνη την πρόκριση.

Χάρη στο τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 94 η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν είχε κανένα απολύτως παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη αν είχαν εκμεταλλευτεί μία από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που είχαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: "Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν την ψυχή τους, τίμησαν τη φανέλα της μεγάλης ΑΕΛ και έκαναν ένα τακτικά άριστο ματς απέναντι σε μια μεγάλη αντίπαλο, την ΑΕΚ. Νομίζω το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ως το 70' είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Είναι άδικο για την προσπάθειά μας. Η ΑΕΛ όμως είναι μια μεγάλη ομάδα, κοίταξε την ΑΕΚ στα μάτια μέσα στο ΟΑΚΑ. Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, η στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα και την προσπάθεια των παικτών μου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ