ΑΕΛ

Αντωνίου: "Ήταν δύσκολο να δώσουμε κίνητρο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αντωνίου EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, υποστήριξε πως ήταν δύσκολο για τον ίδιο να δώσει κίνητρο στους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας, Σωτήρης Αντωνίου, στάθηκε στις δυσκολία που είχε να βρει και να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα. Το κυριότερο ήταν η ψυχολογική πίεση από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Θέλαμε να δώσουμε ένα κίνητρο στα παιδιά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Η ΑΕΛ όμως έδειξε ότι είναι μια ομάδα με μέταλλο. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έπαιξαν πολύ καλά, δεν απειλήθηκαν εκτός από τα τελευταία λεπτά και έχασαν ευκαιρίες για γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία που κτίζουν.

Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Τη νέα σεζόν πιστεύω ότι η ΑΕΛ θα είναι μια άλλη ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να πείσει τους παίκτες του να βγουν να παίξουν σήμερα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την ΑΕΚ:
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, το είπα και στην αρχή. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε πιστεύω στον τομέα της ψυχολογικής ανάτασης και τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ