ΑΕΛ

Αντιδράσεις στην Λάρισα για Κούγια

Αντιδράσεις στην Λάρισα για Κούγια
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Λάρισας με ανακοίνωση της καλεί τον Πλεξίδα να μην πουλήσει τις μετοχές του στον Κούγια και να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση των "monsters".

Αντιδράσεις έχουν φέρει στην Λάρισα οι ενδεχόμενες συζητήσεις του Αλέξη Κούγια με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την πώληση των μετοχών των "βυσσινί" στον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής. Τόσο η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Λάρισας όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον Πλεξίδα να μην προχωρήσει στην μεταβίβαση των μετοχών.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη καλεί τον νυν μεγαλομέτοχο να προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση και να αποφασίσει με ποιος όρους πουλάει τις μετοχές.

"Προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ

Κ. Πρόεδρε

Με το υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 827/15-6-2015 έγγραφο της ΠΑΕ ΑΕΛ που απεστάλη δια τηλεομοιοτυπίας στα γραφεία του Σωματείου μας, μας γνωστοποιήσατε την πρόθεση της μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ εταιρίας L.A.Farm να αποχωρήσει από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Με το ίδιο ως άνω έγγραφο, αιτηθήκατε στο Σωματείο μας όπως αναζητήσει αυτό καινούργιο επενδυτή με γνώμονα πάντα το καλό της ΑΕΛ.

Το ΔΣ του Σωματείου μας, μετά από συνεδρίασή του, αποφάσισε τα εξής:

1. Αιτήθηκε την χορήγηση από πλευράς σας ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ προς τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, με το οποίο θα τον εντέλει να αναζητά και να συζητά με πιθανούς μελλοντικούς επενδυτές.

2. Ζήτησε από την πλευρά σας τον καθορισμό του ακριβούς τιμήματος μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, το οποίο κατέχετε, καθώς και οποιασδήποτε άλλης απαίτησης υφίσταται από πλευράς σας (προπονητήριο Δένδρων, γραφεία ΠΑΕ)

3. Θεώρησε απολύτως απαραίτητο και άρα υποχρεωτικά αναγκαίο να καταθέσετε επακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια, το σύνολο των προϋποθέσεων και ιδιοτήτων που θεωρείτε ότι πρέπει να διαθέτει ο πιθανός μελλοντικός επενδυτής προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Επειδή δεν έχετε ανταποκριθεί στην από 18ης Ιουνίου πρώτη απαντητική επιστολή του Σωματείου μας με το άνω περιεχόμενο και με αριθμ. Πρωτ. 553, παρά το γεγονός ότι εσείς αιτηθήκατε τη συνδρομή και τη βοήθειά μας στην εξεύρεση καινούργιου επενδυτή.

Επειδή πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κύριο Αλέξιο Κούγια ο οποίος είναι ήδη μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και δεν μπορούμε να κρύψουμε την δικαιολογημένη ανησυχία μας λόγω της ευκολίας με την οποία ανακοινώνει δημόσια ότι θα την διαλύσει, γεγονός που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό μας προκαταβάλει αρνητικά.

Ζητούμε από την πλευρά σας να δεσμευθείτε για διορία είκοσι (20) ημερών ώστε να εκδηλώσουν και να καταθέσουν προτάσεις αγοράς ενδεχόμενοι ενδιαφερόμενοι, τιμώντας την πρόταση που μας κάνατε να σας συνδράμουμε στην εξεύρεση νέου επενδυτή.

Ζητούμε από την πλευρά σας την σύγκληση αυτόκλητης ΓΣ μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ , προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα οι μέτοχοι της ΠΑΕ για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ .

Το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ".

Ανακοίνωση εναντίον του Αλέξη Κούγια εξέδωσε και ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ Monsters επιβεβαιώνοντας το αρνητικό κλίμα που επικρατεί από μερίδα του κόσμου για τον πρόεδρο της Παναχαικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αποτυχημένος παραγοντίσκος του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τις γελοιότητες που έκανε στην Πάτρα και την οποία με χαρακτηριστική ευκολία διαλύει με το στόμα, ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή σε όποια αξιοπρέπεια έμεινε στην ομάδα μας μετά τη θητεία Πλεξίδα...Κούγια, φεύγεις όπως είσαι και ξεχνάς ευσεβείς πόθους για την ΑΕΛ.

Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να γίνει η ασπίδα και να αποτρέψει τα χειρότερα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και το μήνυμα ξεκάθαρο. Ούτε ώρα ο παραγοντίσκος στην ΑΕΛΑΡΑ μας».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ