ΑΕΛ

Ανατροπή με Κουτσιανικούλη

Ανατροπή με Κουτσιανικούλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ είχε ειδοποιήσει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ότι δεν υπολογίζεται και είχε προαναγγείλει τη λύση του συμβολαίου του, ωστόσο την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι ο Λαρισαίος εξτρέμ θα παραμείνει στους "βυσσινί".

Ανατροπή σημειώθηκε την Παρασκευή στην υπόθεση που έχει να κάνει με το μέλλον του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΑΕΛ, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση ο 28χρονος Λαρισαίος εξτρέμ επανέρχεται κανονικά στο ρόστερ των "βυσσινί" μετά από συζήτηση που είχε με τον τεχνικό της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικό αίτημα του Βασίλη Κουτσιανικούλη και προσωπική του συζήτηση με τον προπονητή μας κ. Άγγελο Αναστασιάδη επανέρχεται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας μας.

Η απόφαση του κ. Αναστασιάδη έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στην ιδιοκτησία και στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ διότι είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αξία του Βασίλη Κουτσιανικούλη αλλά κυρίως είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο οποίος είναι Λαρισαίος".

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουνίου η ΑΕΛ είχε συμπεριλάβει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στους εννιά ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια έπρεπε να λυθούν, ενώ στις 5 Αυγούστου ενημέρωνε ότι μέχρι τις 8 του τρέχοντος μηνός θα είχε λυθεί η συνεργασία της με τον Λαρισαίο εξτρέμ.

Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση δύο ταλαντούχων παικτών από την ακαδημία Βουτυρίτσα:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση 2 νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ17.

Πρόκειται για τον Άγγελο - Ιωάννη Τόπη (7/1/2000) και για τον Δημήτρη Πινακά (1/9/2001) οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και με τις μεικτές ομάδες της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις ακαδημίες Βουτυρίτσα για την παραχώρησή τους".

Ευχές στον Εξαρχάκη

Ανακοίνωση με ευχές στον Ντίνο Εξαρχάκη για τον γάμο του εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ, το ΔΣ και ο κ. Κούγιας ευχόμεθα στον γνωστό δημοσιογράφο και διακεκριμένο μέλος του ΑΕΛ RADIO 104,8 Ντίνο Εξαρχάκη, ο οποίος σήμερα στο Κτήμα Βερσαλλίες θα τελέσει το γάμο του με την αγαπημένη του Kέλλη, βίο ευτυχισμένο και να αποκτήσει όμορφα παιδιά".

Απολογισμός έτους και παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον απολογισμό έτους και την παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας που τη φιλοξένησε, παρουσίασε το Χορηγικό Πρόγραμμα 2016-17, βράβευσε τους χορηγούς που στήριξαν τις προσπάθειές της την περίοδο 2015-16 και μέσω του ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια έκανε τον απολογισμό ενός έτους από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

Ο κ. Κούγιας ανέλυσε τα πεπραγμένα μιας σημαντικής χρονιάς με πολλά μέτωπα, προκλήσεις, χαρές και λύπες, μεγάλους στόχους που πέτυχε η ομάδα με την καθαρή άνοδό της στη SL, έδωσε με τον λόγο του αρκετές λεπτομέρειες για περιστατικά και αποφάσεις που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μίλησε για τις μεταγραφές και την ΑΕΛ της νέας περιόδου κι έκανε άνοιγμα για συζήτηση και πάλι με την Ερασιτεχνική με συστάσεις για ενότητα και αποφυγή μικροεγωισμών.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ και στο πάνελ για συντονισμό και ομιλίες ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Λιόντος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ, ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γιάννης Καλογιάννης και ο διευθυντής marketing κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απευθύνθηκε σε τοπικούς επιχειρηματίες, στους οποίους και ανέλυσε τις προοπτικές που δημιουργούνται για τις επιχειρήσεις από τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Super League, τους τρόπους προβολής μέσα από πλήθος επιλογών και τα κόστη για τις χορηγίες και τις σουίτες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε επιχειρηματίες και εκπροσώπους εταιριών που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν χορηγικά την ΠΑΕ ΑΕΛ και έγινε ανάλυση των επιλογών διαφήμισης με περισσότερες λεπτομέρειες σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους καθ' ύλην αρμόδιους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Κούγιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρη Αδάμ και συμφώνησαν για κοινές μελλοντικές δράσεις.

Καθημερινά συνεχίζεται η ενημέρωση επιχειρήσεων για τα Χορηγικά Προγράμματα της ΠΑΕ ΑΕΛ και ανανεώνονται συνεργασίες από πέρυσι. Στο πλαίσιο της οργάνωσης για τα παιχνίδια στη SL δημιουργούνται ευέλικτα πακέτα συνδυαστικής προβολής, των εταιριών που ενδιαφέρονται να ενωθούν με τους "βυσσινί", στο γήπεδο AEL FC ARENA.

Eπικοινωνία με το τμήμα marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ για ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 2410 259000, fax: 2410 259001, [email protected]".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ