ΑΕΛ

Αναστασιάδης: "Θα προτιμούσα εκτός το πρώτο ματς"

Αναστασιάδης: "Θα προτιμούσα εκτός το πρώτο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Βέροια στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα προτιμούσε οι πρεμιέρα των "βυσσινί" να γίνει εκτός έδρας.

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος που έφερε την ΑΕΛ στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια να υποδέχεται την Βέροια στην Λάρισα μίλησε μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Ελατοχώρι υποστήριξε ότι θα ήθελε η πρεμιέρα να γίνει εκτός έδρας αλλά όλοι θα παίξουν με όλους και το κυριότερο είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η ΑΕΛ εκείνη την περίοδο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Θα προτιμούσα να παίξουμε εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι, αλλά ούτως η άλλως με όλους θα παίξουμε και πρώτο και δεύτερο και τρίτο. Το θέμα είναι πόσο εμείς θα είμαστε έτοιμοι και όλα εξαρτώνται από εμάς, αυτή είναι η σκέψη μας, θα κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά το καθένα, σαν να είναι τελικός και να κάνω μια ευχή αυτό το πρωτάθλημα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εξέλιξη, από πλευράς φιλάθλων από πλευράς ποδοσφαιριστών, από πλευράς διαιτητών, από πλευράς διοικήσεων, όλα να λειτουργήσουν καλύτερα απ’ ότι έχουν λειτουργήσει μέχρι στιγμής".

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία των "βυσσινί" στο Ελατοχώρι συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και το ευχάριστο για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι πως παρά τις δυνατές προπονήσεις δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ