ΑΕΛ

Αναστασιάδης: "Τα φαβορί είναι για τις εφημερίδες και τα καφενεία"

Αναστασιάδης: "Τα φαβορί είναι για τις εφημερίδες και τα καφενεία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού, την οποία κι αφιέρωσε στον Σάκη Τσιώλη, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία και τόνισε πως τα φαβορί είναι για τις... εφημερίδες και τα καφενεία.

Χάρη σε γκολ του Νίκου Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "βυσσινί", Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστεί τον Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία που του έδωσε να επιστρέψει στους πάγκους, ενώ αφιέρωσε την επιτυχία στον προκάτοχό του, Σάκη Τσιώλη.

Τέλος, υποστήριξε πως οι μικρές ομάδες μπορούν να κερδίσουν τις μεγάλες, καθώς τα φαβορί είναι για τις... εφημερίδες και τα καφενεία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που ήθελαν το ματς για τους δικούς του λόγους. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που βαδίζει μόνη της χρόνια τώρα και εμείς μία ομάδα που προσπαθεί να βρει το δρόμο της. Θέλαμε για πολλούς λόγους να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό έγινε στο τελευταίο λεπτό με μεγάλη προσπάθεια, με πολλή δουλειά και πρέπει να ευχαριστήσω την Παναγιά πρώτα και φώτισε αυτά τα παιδιά. Εγώ γνωρίζω τις δυνατότητες τους, αλλά αυτά όχι. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και θα ήμασταν στενοχωρημένοι αν δεν νικούσαμε. Για να έχει σημασία αυτή η νίκη θα πρέπει να κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι μεγάλες ομάδες έτσι φτιάχνονται".

Για τον τραυματισμό του Ξενοδόχοφ: "Έχουμε πολλά προβλήματα. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν πώς να βάζουν τα σώματα τους, αλλά θα μάθουν. Ο Ξενοδόχοφ χτύπησε σε μία φάση, αφήστε δε μου αρέσει να μιλάω, τα προσπερνάω".

Για το αν ο Ολυμπιακός υποτίμησε την ΑΕΛ: "Μακάρι να έγινε έτσι, αλλά είχε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο για να καταλάβει πως δεν έπρεπε να μας υποτιμήσει. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό το είδε ο Ολυμπιακός. Δε μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά. Εμένα αλλού είναι η σκέψη μου άσχετα αν κοροϊδεύεται μερικοί. Μετά από ενάμιση χρόνο που δεν είχα δουλειά, ένας άνθρωπος μου έδωσε το τιμόνι αυτής της ομάδας με μεγάλη ιστορία. Πρέπει να τον ευχαριστήσω γιατί με έβαλε ξανά σε αυτό το... κύκλωμα.

Εμένα η ζωή μου είναι προπονητής, η... αρρώστια μου και δε θα ήμουν εδώ αν δεν με πίστευε ένας άνθρωπος και θέλω να τον ευχαριστήσω και να τον δικαιώσω. Είχα πει πως την πρώτη νίκη θα την αφιερώσω στον Σάκη Τσιώλη, έναν εξαιρετικό συνάδελφο, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν και εγώ εδώ. Έχει ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της ομάδας".

Για το ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο της ΑΕΛ: "Το μεγάλο πρόβλημα που έχω σε αυτή την ομάδα είναι να μπορέσω να αλλάξω τη νοοτροπία τους, να τους περάσω πως μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν πιστεύουν και οι ίδιοι. Για να έχει συνέχεια θα πρέπει να να είμαστε οι ίδιοι. Αν καβαλήσουμε του καλάμι θα έχουμε πρόβλημα. Οι μεγάλες ομάδες έχασαν βαθμούς από τις μικρές. Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Τα φαβορί είναι για τις εφημερίδες και τα καφενεία.

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τα παιδιά γιατί η εμπειρία της Α Εθνικής είναι πρόβλημα. Δεν το λέω για δικαιολογίες. Πρέπει και τα υπόλοιπα παιδιά να αποδείξουμε ότι μπορούμε απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήταν καταπληκτικός σήμερα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Oι νίκες του Αναστασιάδη επί του Ολυμπιακού
Τα γκολ της 5ης αγωνιστικής της Super League
Νίκη μετά από 10 χρόνια επί του Ολυμπιακού στη Λάρισα
ΑΕΛ από ατσάλι, 1-0 τον Ολυμπιακό
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ