ΑΕΛ

Αναστασιάδης: "Ούτε ερασιτεχνικές ομάδες δεν κάνουν δώρο τέτοια γκολ"

Αναστασιάδης: "Ούτε ερασιτεχνικές ομάδες δεν κάνουν δώρο τέτοια γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ερασιτεχνικά τα λάθη των παικτών του στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, τα οποία κόστισαν την ήττα με 2-0.

Η ΑΕΛ "πλήρωσε" το κακό πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 απ' την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "βυσσινί", Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ερασιτεχνικά τα λάθη των παικτών του, ενώ τόνισε πως παρά τη βελτίωση στο δεύτερο μέρος, δεν ήρθε το γκολ κι άρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερες ευκαιρίες απ' την Κέρκυρα. Παρ' όλα αυτά βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0. Κάναμε δώρο δύο γκολ, τα οποία ούτε ερασιτεχνικές ομάδες δεν κάνουν. Δυστυχώς τα λάθη έγιναν από έμπειρους παίκτες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά σήμερα αρκετά παιδιά ήταν σε άσχημη μέρα.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε στυλ, αφού η Κέρκυρα αγωνίστηκε με αντεπιθέσεις. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι, όμως δεν έγινε αυτό. Έτσι, μοιραία έμεινε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτο "τρίποντο" για Κέρκυρα, 2-0 την ΑΕΛ
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ