ΑΕΛ

Αναστασιάδης: "Είχα έτοιμες τις βαλίτσες μου"

Αναστασιάδης: "Είχα έτοιμες τις βαλίτσες μου"
Αναστασιάδης EUROKINISSI

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι είχε μαζέψει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει από τη Λάρισα, αν στράβωνε το ματς με τον Πανιώνιο. "Ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα. Εμένα με διώχνουν, εγώ δε φεύγω ποτέ" είπε.

Χείμαρρος ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός της ΑΕΛ υποστήριξε ότι είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει αν δεν πήγαινε καλά ο αγώνας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Όχι ότι θα έφευγε από μόνος του, αφού "εμένα με διώχνουν, εγώ δε φεύγω ποτέ. Δεν παρατάω ομάδα εγώ. Δεν είπα ότι θέλω να φύγω, απλά γνωρίζω τι γίνεται στην Ελλάδα".

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον νικηφόρο (2-0) αγώνα με τον Πανιώνιο ο Άγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε: "Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για εμάς από όλες τις πλευρές. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά αυτά, γιατί μέσα από την πίεση αυτής της εβδομάδος μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη, την παλικαριά και την πειθαρχία. Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση στο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αλλά ήταν στην πειθαρχία.

Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη πίεση. Τούς είπα ότι μόνο η Παναγιά μπορεί να τους βοηθήσει και κανείς άλλος. Αν δεν γνωρίζεις ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό. Ο κόσμος άρχισε να βλέπει ότι η ομάδα στο 1-0 ήταν κουρασμένη, όμως στο 2-0 η ομάδα ξαφνικά ξεκουράστηκε και άρχισε να παίζει μπάλα. Είπα ότι έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην Παναγιά. Μεγαλοστομίες μακριά από εμένα.

Ο πιο φανατικός οπαδός της ΑΕΛ αποκλείεται να στεναχωριέται πιο πολύ από εμένα όταν η ομάδα χάνει. Έχω να κοιμηθώ πόσες μέρες για να πηγαίνει καλά η ομάδα. Όποιος το καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές. Ο Πανιώνιος είναι πέντε χρόνια δεμένη ομάδα και εμείς αυτό που κάναμε σήμερα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, για να γίνει αυτή η ομάδα μεγαλύτερη.

Ο Ντοντό τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση. Δε ξέρω αν θα προλάβει και τον ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα προήλθε από ένα τραυματισμό, το παιδί το δοκιμάσαμε σήμερα αλλά κουράστηκε. Εγώ σήμερα είχα έτοιμες και τις βαλίτσες μου. Δεν είπα ότι θέλω να φύγω, απλά γνωρίζω τι γίνεται στην Ελλάδα. Εγώ καλώς ή κακώς τα είχα μαζέψει. Εμένα με διώχνουν, εγώ δε φεύγω ποτέ. Δεν παρατάω ομάδα εγώ. Εκεί μέσα εμένα είναι η ψυχή μου. Εγώ προετοιμάζομαι για το χειρότερο για να μην τρελαθώ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ