ΑΕΛ

Ανανέωσε για δύο χρόνια στην ΑΕΛ ο Θεοδωρόπουλος

Ανανέωσε για δύο χρόνια στην ΑΕΛ ο Θεοδωρόπουλος
Θεοδωρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο δυναμικό της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια θα ανήκει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Ο 28χρονος Λαρισαίος τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "βυσσινί".

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας στην ΑΕΛ. Παρότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν έχει παίξει αρκετά, η διοίκηση τον εμπιστεύτηκε και αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του. Ο 28χρονος, άλλωστε, κατάγεται από τη Λάρισα και για τoυς ανθρώπους της ΠΑΕ θεωρείται σημαντικό να περιβάλλουν την ομάδα ντόπιοι παίκτες.

Ο Θεοδωρόπουλος πήγε στους "βυσσινί" τον Ιανουάριο της σεζόν 2016-2017. Εκείνο το δεύτερο εξάμηνο κατέγραψε εννέα συμμετοχές, ενώ εφέτος έχει παίξει σε πέντε ματς. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Τοξότη Λάρισας, Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΑΟ Χανιά, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τα όνειρά του με τη φανέλα της αγαπημένης μας ΑΕΛ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ