ΑΕΛ

Ανακοίνωση της ΑΕΛ κατά Χριστοβασίλη και Γκαγκάτση

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξαπολύει επίθεση κατά του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Βασίλη Γκαγκάτση με αφορμή το μήνυμα για τους νεκρούς της Μάνδρας στις φανέλες των παικτών της κατά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι έφεραν στις εμφανίσεις τους μήνυμα για τους νεκρούς στη Μάνδρα.

Συγκεκριμένα, οι βυσσινί εμφανίσεις των παικτών της θεσσαλικής ομάδας έφεραν στο κυρίως μπροστινό μέρος μήνυμα με το περιεχόμενο "Μάνδρα, 23 νεκροί, ντροπή" στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ζήτησε από το διαιτητή του ματς, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, να γραφεί στο φύλλο αγώνα το μήνυμα για τους νεκρούς της Μάνδρας στις φανέλες των "βυσσινί", ενώ το ίδιο απαιτήθηκε κι από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Super League Σουρωτή, Βασίλη Γκαγκάτση.

Μάλιστα, αφήνονται ξεκάθαρες αιχμές για τις οφειλές του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας της Ηπείρου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Μάθαμε ότι ο κ. Χριστοβασίλης μετά το τέλος του αγώνα ζητούσε επισταμένως από τον διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι η ΑΕΛ στο μπροστινό μέρος της φανέλας της, έγραψε αυτό το μήνυμα συμπαράστασης και οργής για τα αθώα θύματα της Μάνδρας και τις οικογένειές τους.

Πληροφορηθήκαμε επίσης, όπως έλεγε ο ίδιος και αυτό το άκουσαν μέλη της διοικήσεως μας, ότι αυτό του ζήτησε να το κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης.

Δεν σχολιάζουμε καθόλου την ενέργεια του κ. Χριστοβασίλη, αλλά το να χρωστάς τον Μάιο του 2017 8.800.000€ στην εφορία -και δεν θέλουμε να αναφέρουμε και τίποτα άλλο για την ώρα, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα-, να παίρνεις αδειοδότηση και να δείχνεις τέτοιο αντικοινωνικό πρόσωπο προς την ελληνική κοινωνία και προς την ομάδα μας και εις βάρος των θυμάτων της Μάνδρας είναι κάτι που μας οργίζει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ