ΑΕΛ

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για παίκτες και... λεωφορείο!

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για παίκτες και... λεωφορείο!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε πως ο Αγρόδημος ζήτησε να μείνει ελεύθερος επειδή δεν ήθελε να πάει δανεικός, ενώ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ο Χοτζάλι και θα δοθεί δανεικός στην Καλλιθέα. Συμφωνία με Πηλαδάκη για το λεωφόρειο.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναφέρθηκε στην περίπτωση του 26χρονου, Χρήστου Αγρόδημου, ο οποίος ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα, καθώς δεν ήθελε να δοθεί δανεικός, ενώ οι "βυσσινί" υπέγραψαν νέο τριετές συμβόλαιο με τον Χοτζάλι Γκερτίν και θα δοθεί δανεικός στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"1. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν αποφάσεως του κ. Paus, την οποία η διοίκηση σέβεται απολύτως, δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χρήστου Αγρόδημου.

Ο κ. Paus έχει ζητήσει ρόστερ 26 παικτών, μαζί με τους Σαφαρίκα – Μασούρα – Κρητικό, με τρείς τερματοφύλακες.

Χθες ο κ. Αλέξιος Κούγιας συναντήθηκε με τον Χρήστο Αγρόδημο και του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα και να δοθεί δανεικός, είτε σε ΠΑΕ της αρεσκείας του ή σε ΠΑΕ που θα επιλεγεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά ο Χρήστος Αγρόδημος αρνήθηκε την πρόταση να παραμείνει στην ΠΑΕ ΑΕΛ και να δοθεί δανεικός, όπως έχει γίνει με τους Καπό, Γροντή και Χοτζάλι και ζήτησε να μείνει ελεύθερος.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σέβεται την επιλογή του και του εύχεται κάθε επιτυχία.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής πρώην αρχηγός της Εθνικής Κ20 Αλβανίας Χοτζάλι Γκερτίν, αφού υπέγραψε νέο 3ετές συμβόλαιο, όπως έχει γίνει και με τους Καπό, Γροντή, θα δοθεί δανεικός στην φίλη ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

3. Επειδή συζητείται ευρέως γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έδωσε δανεικούς στον Απόλλωνα Λάρισας τους παίκτες που έδωσε σε άλλες ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE, κάνουμε γνωστό ότι στην διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας προτάθηκε να διαλέξει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό, αλλά ουδέποτε λάβαμε την παραμικρή απάντηση, πιθανότατα γιατί η διοίκηση και ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας έκριναν ότι οι παίκτες που έχει στο δυναμικό της είναι καλύτεροι.

Η πρόταση έγινε κατ’ επανάληψη τόσο από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και από τον κ. Αλέξιο Κούγια προσωπικά στους κ. Μαντζανά και Θεοδοσιάδη.

4. Σε οριστική συμφωνία ήρθε ο κ. Κούγιας με τον κ. Πηλαδάκη για την αγορά του ιστορικού λεωφορείου της ΠΑΕ ΑΕΛ, ιδιοκτησίας σήμερα εταιρείας του κ. Πηλαδάκη σχετιζόμενη με το Cazino Θράκης. Η αγορά του λεωφορείου είναι προσφορά των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, του κ. Νικολάου Σοφή, ο οποίος κατέβαλε το 40% της αξίας του και το υπόλοιπο χρηματοδότησαν κατά 20% οι κ.κ. Ανδρέας Λιόντος, Ζήσης Ντελόπουλος και Ηλίας Παλαιοχωρλίδης.

Το λεωφορείο θα μεταφερθεί άμεσα στη Λάρισα για διάφορες απαραίτητες προσθήκες, ώστε να είναι έτοιμο για το παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διατηρήσει και το ήδη υπάρχον λεωφορείο για να καλυφθούν οι ανάγκες των ομάδων Κ20, Κ17 και των ακαδημιών της".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ