ΑΕΛ

Ανακοίνωση για τις σουίτες στα ντέρμπι και τον... Τσιώλη από την ΑΕΛ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για το τι θα ισχύσει στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό στο AEL FC Arena ενώ οι "βυσσινί" ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Σάκη Τσιώλη.

Η ΑΕΛ κατάφερε να πρωτοτυπήσει για ακόμη μια φορά γιατί έβγαλε μια ανακοίνωση ώστε να δώσει συγχαρητήρια για την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη από την Κέρκυρα και να ευχηθεί καλή επιτυχία στον πρώην τεχνικό των "βυσσινί".

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της ΑΕΛ ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ με πολύ χαρά πληροφορήθηκε την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη από την ΠΑΕ Κασσιόπη ως πρώτου προπονητού. Οι οπαδοί μας, ο κ. Αλέξης Κούγιας και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχόμαστε στον προπονητή της ανόδου από την Football League στην Super League κάθε επιτυχία και τον περιμένουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου για να τον υποδεχτούμε και να τον χειροκροτήσουμε όπως του αξίζει".

Η ομάδα της Λάρισας μετά από απόφαση του Αλέξη Κούγια τόνισε ότι στα ματς του δευτέρου γύρου κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεν θα ισχύσουν προσκλήσεις ή εισιτήρια στους κατόχους σουιτών:

"Κατόπιν αποφάσεως του κ. Αλέξη Κούγια ειδικά για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να παραδώσει προσκλήσεις ή εισιτήρια στους κατόχους σουιτών, οι οποίες δεν έχουν παραχωρηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Η απόφαση αυτή κοινοποιείται εγκαίρως, ώστε οι κάτοχοι σουιτών που δεν τις κατέχουν με συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ, να προμηθευτούν εγκαίρως από την ΠΑΕ ΑΕΛ τα εισιτήρια της επιλογής τους".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ