ΑΕΛ

Έλυσαν τα συμβόλαιά τους Ντοντό - Λαμπρόπουλος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Λαμπρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Έλυσαν τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΛ οι Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Ντοντό, όπως ενημέρωσε επισήμως η ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Σίτσας νέος βοηθός του Αντρές Πάους.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΑΕΛ με τους Ανδρέα Λαμπρόπουλο και Ντοντό. Ο 29χρονος μέσος έπαιζε στους Θεσσαλούς από το 2015 και στο παρελθόν έχει περάσει από Θύελλα Πατρών, Παναχαϊκή, Κέρκυρα και ΟΦΗ. Στην ΑΕΛ είχε ξαναπαίξει το 2007-2008, το πρώτο μισό της σεζόν 2008-2009, αλλά και το πρώτο μισό του 2009-2010.

Ο Λατινοαμερικανός, που είχε έρθει στην ΑΕΛ πέρυσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος, προερχόμενος από τη Γκαμπάλα, πρόλαβε και κατέγραψε με τους "βυσσινί" 11 συμμετοχές, ενώ σημείωσε δύο γκολ. Οι ανακοινώσεις:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λαμπρόπουλο και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Luiz Paulo Hilario - Dodo".

Ο ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΥΣ

Το νέο βοηθό του Αντρέ Πάους ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Σίτσα. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α και μιλάει αγγλικά και ισπανικά, ενώ έχει εργαστεί σε Άρης και Αιγινιακό: "H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του βοηθού προπονητή κ. Σίτσα Δημήτρη. Ο κ. Σίτσας Δημήτρης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α και μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Έχει εργαστεί στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Αιγινιακός.

Ήταν βοηθός προπονητή και μεταφραστής του κυρίου PAULO CAMPOS στην ΠΑΕ Άρης. Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ