ΑΕΛ

Αλλαγή αντιπροέδρων στην ΠΑΕ ΑΕΛ

Αλλαγή αντιπροέδρων στην ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δεκτές τις παραιτήσεις δύο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΑΕΛ, προχωρώντας στην άμεση αντικατάστασή τους ενώ παρέπεμψε στην 18η Νοέμβρη και την έκτακτη Γ.Σ για τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Δεκτές μόνον δύο παραιτήσεις εκ των των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΑΕΛ (Παλαιοχωρίδη Ηλία και Σοφή Νικολάου) έκανε ο Αλέξης Κούγιας, προχωρώντας, μάλιστα, στην άμεση αντικατάστασή τους από τους Πουλαράκη Σταύρο (πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας) και Τσιαπάλα Μπάμπη (απόστρατο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού). Μάλιστα, παρέπεμψε στην 18η Νοεμβρίου και την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το Δ.Σ της θεσσαλικής ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Όπως είναι γνωστό ο κ. Κούγιας είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος αγοραστής να τοποθετήσει στο νέο Δ.Σ. πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Μετά την απόφαση του κ. Κούγια να μην πουλήσει τις μετοχές του, ο κ. Κούγιας αποφάσισε να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις μόνο των κ.κ. Παλαιοχωρλίδη Ηλία και Σοφή Νικολάου, Α' και Γ' Αντιπροέδρων αντίστοιχα και να προτείνει στις θέσεις τους τους κ.κ. Πουλαράκη Σταύρο, πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας και Τσιαπάλα Μπάμπη, απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού.

Μέχρι τις 18/11/2017 που έχει προκυρηχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ".

Photo credits: AEL FC

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ